Skip to main content
  • 15.03.2007.

Novo izdanje Edya C. za Decoded Records

Šibenski DJ Edy C., nakon uspješnog prvog izdanja na svom labelu Decoded Records na kojem su svoje uratke objavili Veztax & Dejan Milicevic, Edy C., Ivan Komlinović i Zero, Edy je objavio drugo izdanje na kojem prezentira svoj samostalni Overdrive Ep u kojem donosi tri vrlo energične stvari prožete electro, minimal i techno tematikom.

Piše: 

Izdanje trenutno možete poslušati i kupiti na www.juno.co.uk, a kako je Edy potpisao ugovor sa Daredo distributerom. Decoded Records ćete uskoro moći naći i na najboljim svjetskim prodajnim mjestima od kojih možemo izdvojiti sljedeće:

Itunes Europa, UK, USA, Canada, Australien, Japan
Musicload
Beatport
Napster
eMusic
Trackitdown
Tracktracker
3 Beat
Clickgroove
OD2
Stompy
Wasabeat
Humpty
DJ Download

Decoded Records je u samom startu dobio podršku i  priznanje od svjetskih renomiranih dj-a kao što su: Marko Nastic, Valentino Kanzyani, Veztax, Alex Flatner, Dejan Milicevic, Oxia, Killian's, Ian F, Lucca, Deetron,  te mnogi drugi, što je još jedno veliko priznanje za ovaj obećavajući label. Edy najavljuje i svoj drugi label koji će ujedno biti podlabel Decoded Recordsa pod nazivom Decoded Mini na kojem će se izdavati minimal – tech sound, a u prodaji bi se trebao naći početkom travnja. Uskoro više informacija o podlabelu i njegovim artistima.

www.myspace.com/electricedy
www.incognitoproject.com

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk