Decoded by Edy C.

Novo izdanje Edya C. za Decoded Records

Četvrtak, 15 Ožujak 2007
Šibenski DJ Edy C., nakon uspješnog prvog izdanja na svom labelu Decoded Records na kojem su svoje uratke objavili Veztax & Dejan Milicevic, Edy C., Ivan Komlinović i Zero, Edy je objavio drugo izdanje na kojem prezentira svoj samostalni Overdrive Ep u kojem donosi tri vrlo energične stvari prožete electro, minimal i techno tematikom.


Izdanje trenutno možete poslušati i kupiti na www.juno.co.uk, a kako je Edy potpisao ugovor sa Daredo distributerom. Decoded Records ćete uskoro moći naći i na najboljim svjetskim prodajnim mjestima od kojih možemo izdvojiti sljedeće:

Itunes Europa, UK, USA, Canada, Australien, Japan
Musicload
Beatport
Napster
eMusic
Trackitdown
Tracktracker
3 Beat
Clickgroove
OD2
Stompy
Wasabeat
Humpty
DJ Download

Decoded Records je u samom startu dobio podršku i  priznanje od svjetskih renomiranih dj-a kao što su: Marko Nastic, Valentino Kanzyani, Veztax, Alex Flatner, Dejan Milicevic, Oxia, Killian's, Ian F, Lucca, Deetron,  te mnogi drugi, što je još jedno veliko priznanje za ovaj obećavajući label. Edy najavljuje i svoj drugi label koji će ujedno biti podlabel Decoded Recordsa pod nazivom Decoded Mini na kojem će se izdavati minimal – tech sound, a u prodaji bi se trebao naći početkom travnja. Uskoro više informacija o podlabelu i njegovim artistima.

www.myspace.com/electricedy
www.incognitoproject.com Novo izdanje Edya C. za Decoded Records