Skip to main content
  • 16.02.2009.

Novo izdanje emisije Tram Ride (+ download link)

Protekla godina za Ajnsprica je obilovala mnogim zadacima, brojni remixi, nastupi diljem BiH  i samostalna izdanja koja će se pojaviti početkom iduće godine, nadajmo se da će opravdati sav uloženi trud. Sredinom godine Ajnspric je proglašen jednim od pobjednika natjecanja za titulu novih, „izranjajućih", DJ-a u organizaciji najpoznatijeg magazina koji prati klubsku kulturu DJ MAG i Vonyc Radio u vlasništvu DJ superstara Paul van Dyk-a.

Piše: 

Tram Ride je emisija o elektronskoj muzici i klubskoj kulturi uopće, kreirana sa ciljem edukacije mladih u BiH , a vođena činjenicom da muzička edukacija ima veliki utjecaj na razvoj mladih, posebno u zemlji kao što je Bosna i Hercegovina kojoj su potrebni ispravno formirani mladi umovi.

Emisija je inspirirana čuvenom „bumpy" vožnjom u sarajevskim tramvajima, koja podsjeća na energiju beatova i melodiju oštrih elektronskih zvukova. Kretanje tramvaja kroz grad predstavlja zatvoreni krug između radijskog etera, moderatora i slušatelja diljem BiH, koji će na taj način imati priliku upoznati nove trendove u elektronskoj muzici, čuti najnovija promo izdanja utjecajnih svjetskih DJ & producentata iz gotovo svih pravaca elektronske muzike odabranih od strane sarajevskog DJ & producenta, člana organizacije Project – Symbiosis , Ajnsprica.

https://rapidshare.com/files/198441126/16-02-2009_TramRide_BhRadio1__3.mp3

TRACKLIST:

1. Monogato – Miami Vibe (Original Mix) [Captivating Sounds ]
2. Nick Terranova – How It Feels (Prok & Fitch Dub Mix) [White]
3. Dave Spoon & Pete Tong – Gas Face (Original Mix) [Television]
4. Tyler Michaud – The Visitor (Original Mix) [White]

DESET MINUTA DOMACICE

5. Maestro Luci – Good People (Original Mix) [Celectronics]
6. Sinisa Lukic – Unknown [White]

7. Tomcraft – Let It Bleed (Original Mix) [Craft Music]

TRAMRIDE PREPORUKA u suradnji sa Klubskascena

8. Liquid – Liquid Is Liquid (Ajnspric Bootleg Remix) [White]

NA ZICI SA… Seraphim Codex (Hrvatska)

9. Seraphim Codex vs. OGC & Synchronized – Dee1 (Original Mix) [White]
10. Francis Davila – Fragile (Original Mix) [Vandit Digital]

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2