Skip to main content
  • atmosfera
  • 3.01.2013.

Novogodišnji rave uzrokovao 50 000 funti štete

Ilegalni rave koji je organiziran za Novu Godinu u okrugu Cambridgeshire u Engleskoj i raveri koji su neobuzdano slavili kao da im je posljednji put u životu nanijeli su štetu vlasniku tvornice u desecima tisuća funti.

Naslovna foto

atmosfera

Priču je objavio BBC pa ovdje možete vidjeti o kakvoj se šteti radi, o rupama u zidu, istrgnutim umivaonicima, počupanom stropu i slično. Iako su mladi raveri obećali vlasniku prostora da će sve biti u redu ako ih ne prijavi policiji i ne prekine njihov ilegalni novogodišnji rave, obećanje su itekako prekinuli.

Policija je čak bila na mjestu događaja, no dopustila je nastavak partija na temelju zakona o javnoj sigurnosti, vjeruju da bi prekid partija uzrokovao incident i ugrozio sigurnost policijskih službenika i sudionika. Raveri nisu nikom zaprijetili, ali su vlasnika uvjeravali duže od sat vremena da im dopusti nastavak slavlja. 

Niže je dio partija i euforije, s obzirom da prisutni partijaneri nisu bili tamo samo zbog glazbe i zabave, jasno je zašto se borba protiv ovakvih partija u Engleskoj nastavlja.

{youtube}NjcxRRqOOJI{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk