Skip to main content

Novosti iz portugalskog Magna Recordingsa

Carlos Manaca je jedan od najpoznatijih Portugalskih Dja i producenata današnjice. 1997. godine osniva Magnetic Records na kojem je izašlo samo jedno izdanje. `99. g od Magnetice nastaje Magna Recordings Portugal te ubrzo postaje najpoznatiji i najcjenjenija producentska kuća u Portugalu. U nastavku čitajte o novim izdanjima za Magna i Magnetica.

Piše: 

Massivedrum feat. Danny – “FIngerprint” (Magnetica 005)
                            
Magnetica, label pod vodstvom Carlosa Manace iz Portugala, predstavlja nam blago rečeno jednog od najvećih majstora produkcije u toj zemlji – Massivedrum-a. Massivedrum je već izdao nekoliko stvari za različite labele a mnogi hvale njegov remix na Magna 023. „Fingerprint“ je veoma osjećajna pjesma s akustičnom gitarom u pozadini, jakom bass-linijom i strašnim groove-om. Stvar je napravljena u 10 verzija.

Kenny aka JP & M.Rodriguez – “Movimento EP” (Magna 025)

Magna Recordings dolazi do svog 25. izdanja a na njemu prezentira dva nova portugalska DJa i producenta: Kenny aka JP i M.Rodriguez. Obojica stižu i centralnog dijela ove zemlje (Leiria) te oboje bilježe nastupe na većim događajima po zemlji. „Movimento EP“ je njihovo prvo izdanje u karijeri a tu su stavili svoja 3 uratka. Movimento A je stvar temeljena na tribal i funky houseu s impresivnim groove-om; Movimento B je deep house uradak a Movimento C je nešto tvrđa stvar s izuzetno zanimljivom tribal podlogom, baš u stilu izdanja na Magna Recordingsu.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2