Skip to main content
  • 18.04.2007.

Sretan 20. rođendan Def Mix!

Sretan rođendan Def Mix! Napokon je službeno: originalna house institucija je navršila 20 godina svog rada. DJ menadžment kompanija koju predstavljaju Judy Weinstein i četvorica “najvrućih” DJ-eva i producenata današnjice – Frankie Knuckles, David Morales, Hector Romero i Satoshi Tomiie, slave 20 godina veličanstvenog rada na promociji i unaprijeđivanju house glazbene industrije u svijetu.

Piše: 

Kako i priliči gore spomenutim dečkima, svoj veliki jubilej će odraditi u svom stilu – velika svjetska turneja u koju je uključen i nastup u londonskom Turnmillsu na “May Bank Weekend”. “Posjetit ćemo negdje oko 10-15 klubova, a u svakom klubu ćemo imati po dva floora. Dečki će krenuti na put praćeni reklamnom kampanjom, a nastupat će uglavnom odvojeno.

Oni koji budu imali sreće moći će doživjeti poslasticu u obliku njihovih zajedničkih nastupa koji će se dogoditi u samo nekoliko klubova. Bit će zaista uzbudljivo. Pravo je zadovoljstvo doživiti dvadesetku. Dosta kompanija ne uspiju preživjeti one prve krizne godine. Sjećam se svog prvog projekta prije 30 godina. Tada mi je netko rekao da većina malih kompanija ne uspije opstati, ali ako preživiš “kriznih 5 godina” uspijeh je zagarantiran. Brojala sam dane, a ne godine, i kad je napokon došla ta peta, rekla sam, to je to”, kazala je u svojoj izjavi za javnost Weinsteinova.

U planove za budućnost je uključen trostruki CD najvećih hitova iz Def Mix produkcije te jednostavno nastaviti istim tempom kao i prvih 20 godina.
“Želimo doseći dvadesetpeticu kako bi mogli proslaviti srebrenu obljetnicu. Zaista mi je žao što se toliko veliki broj kompanija raspao, DJ-eva povuklo iz posla, ali mi još uvijek imamo toliko ljubavi, razumijevanja i poštovanja jedni prema drugima. To je najljepši dio naših velikih 20”, završila je svoju izjavu za DJ Mag, Judy Weinstein.

Napisao: Viktor Marina

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2