Skip to main content
  • Iva Starkova
  • 19.01.2012.

Obećavajuća nova večer u Zagrebu!

Molimo pljesak za novi vrtuljak zabave koji premijerno i fašnički prigodno 3. veljače slijeće u sami centar grada Zagreba: novootvoreni Vip Club ugostiti će Handclap – večer čiste zabave i prljavih disco i electro beatova!

Naslovna foto

Iva Starkova

Handclap je zamišljen kao mjesečni program kojim se želi isprovocirati još jedna partija zabave u ovim turbulentnim vremenima zagrebačkog clubbinga. Prvo izdanje Handclapa ugostiti će portugalsko-njemačkog producenta, remiksera i DJ-a Moullinexa kojeg je domaća publika imala više puta priliku upoznati na Atlantis Festivalu. Prirodni domaćini Moullinexu i njegovoj glazbenoj ponudi jesu domaće uzdanice disca, nu-disca i electra: splitsko-dublinski glazbenici SymbolOne i Iva Starkova!

Portugalac Luis Clara Gomes talentirani je glazbenik, producent, remikser i DJ čiji posljednji hit "Maniac" tjera na ples i one najotpornije. Prerada je to pjesme iz filmskog hita Flashdance koju je svojim prepoznatljivim vokalom obogatila Peaches.

{youtube}nbcsT4ireEo{/youtube}

Obitavajući malo u Lisabonu, malo u Munchenu Moullinex je već nekoliko godina figura europske i svjetske elektronske scene kojoj pridonosi vlastitom glazbom – eklektičnom mješavinom toplih disco melodija, housea i electra, ali i kao uspješan remikser i DJ. Iz njegove tvornice remikseva izašli su neki od navećih plesnih hitova posljednjih godina – prerade uspješnica australske senzacije Cut Copy, francuskog šmekera Sebastiena Telliera te ostalih uzdanica priznatih glazbenih etiketa poput Kitsunéa, Modulara, Gommae i Composta.

Ulaznice po cijeni od 30kn mogu se kupiti u pretprodaji na blagajni kina Europa, te na blagajni kluba na sam dan po istoj cijeni. Prvih 50 kupaca dobiti će na poklon CD sa specijalnim Moullinex+SymbolOne+Iva Starkova! mixom.

sea star desk
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.