Skip to main content
  • 19.01.2012.

Arminov remix za prvi nizozemski 3D film!

Armin Van Buuren koji će 3. ožujka nastupiti u Beogradu u okviru A State of Trance, napravio je remix za prvi nizozemski 3D film, ‘Nova Zembla’, a upravo ta traka postala je veliki hit.

Piše: 

Naslovna foto

Armin Van Buuren


Tijekom intervjua na Radiju 538, redatelj filma, Reinout Oerlemans, izazvao je Armina da napravi remix za službenu muziku iz filma, koji pripada žanru povijesne drame. Armin je rado prihvatio izazov i objavio pjesmu krajem prosinca na iTunes. U međuvremenu, remix je postao toliko popularan da je bio najbolje plasirana nova stvar na nizozemskoj Top 100 listi sa 6. mjestom, a postala je i hit ovog tjedna na nizozemskoj Top 40 listi.

Muziku za epsku priču ‘Nova Zembla’ (Nova zemlja) producirali su i komponirali Chrisnanne Wiegel, Melcher Meirmans i Merlijn Snitker, koji su se savršeno uklopili u stil nizozemskog Dj-a i producenta. Armin je savršeno uspio pretvoriti anđeoske vokale, orkestarski intermezzo i melodiju filma u pravu trance muziku. U tijeku je snimanje službenog spota za ovaj remix. Cjelokupan prihod od remixa ići će međunarodnoj organizaciji za zaštitu polarnih medvjeda, Polar Bears International.
{youtube}qJouBrdeFb0{/youtube}

Ulaznice za Armina van Buurena i A State of Trance u Beogradskoj areni mogu se nabaviti po cijeni od 2.900 dinara (pristup nivoima 100, 200 i 400), VIP ulaznice koštaju 8.000 dinara, (pristup VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a Sky Deluxe karte iznose 10.000 dinara i omogućavaju pristup ložama na nivou 300, nivoima 100, 200 i 400 (kontakt za naručivanje vip@insomnia-global.com). Na raspolaganju su prodajna mesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i  online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com.

Sve informacije mogu se naći na adresi www.ig-see.com i na zvaničnoj Facebook strani. Za sada nema informacija o organiziranom prijevozu iz Hrvatske.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk