Skip to main content

Od knjige do filma, sada je u pripremi i serija ‘Fear and Loathing in Las Vegas’

Hunter S. Thompson napisao je knjigu 'Fear and Loathing in Las Vegas' nakon koje je uslijedio i istoimeni film, a sada se čini da slijedi i serija po uzoru na roman iz 1971..

Piše: 

Film 'Fear and Loathing in Las Vegas' nastao je po uzoru na roman u kojemu se prati život novinara Raoula Dukea, kojega glumi poznati holivudski glumac Johhny Depp. Autor romana Hunter Stockton Thompson i u privatnom je životu uživao u drogama te je to sve prenio i u svoju knjigu pa je tako Depp osim pustinjske motorističke utrke proživljavao i halucinacije izazvane LSD-em, meskalinom te kokainom.

Davey Holmes bi tako nakon svog uspješnog projekta Get Shorty trebao pokušati barem ponoviti uspjeh filma što neće biti nimalo zadatak. MGM TV tako Homlesa vidi kao odličnog kandidata koji će doprinjeti razvoju njihove producentske kuće

"Kako gledamo u budućnost MGM TV-a, nužno je stvoriti dugoročne odnose sa kreatorima koji imaju oko za dinamčne priče. Holmes je talentiran i pokazao je da može pružiti kvalitetan program s kojim će se gledatelji povezati."

Radnja serije zavući će se malo dublje u novinarske avanture Huntera među kojima je pokušaj postajanja šerif okruga Ptikin u Coloradu te pridruživanje bandi Hell's Angels.

Davey Holmes na to sve je rekao, "Godinama sam odbijao razne ponude, ali bio sam previše uzbuđen i ponosan da bi propustio ovakvu priliku. Sklopio sam ugovor sa studijem koji stvara neke od najuzbudljivijih tv sadržaja. Nemogu opisati koliku inteligenciju, kreativnosti i sveukupnu podršku je MGM TV unio u našu suradnju".
{youtube}8m662obIvhY{/youtube}

Bob Nelson koji je dobio nominaciju Oscara za film Nebraska biti će partner Holmesu te će taj dvojac pokušati na što bolji način još jednom oživjeti priču iz Las Vegas, a možda ne bi bilo loše da angažiraju i samog Johnny Deppa.

Preuzeto sa Hollywood reporter.
 

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2