Skip to main content
  • 22.01.2024.

Od rooftopova pa sve do radijskog etera! Kreće PenthouseDNB na Radio 808

Mladi zagrebački drum ‘n’ bass kolektiv širi svoj opus djelovanja.

Piše: 

PentHouseDNB kolektiv pokreće svoju radijsku emisiju o drum ‘n’ bassu koja će se emitirati na Radio 808 svake srijede od 18 do 19 sati. Premijera “PentHouseDNB radio” showa je 7. veljače.

Urednik i voditelj nove radijske emisije o drum ‘n’ bassu je osnivač PentHouseDNB kolektiva, organizator događaja i naravno DJ – B Kao Borna, poznat i po svom alter egu Quis_ignis u svijetu magije i vatre.

Kroz 60 minuta emitiranja u radijskom eteru, PentHouseDNB radio će donijeti svježe vijesti s hrvatske d’n’b scene, najaviti nadolazeće d’n’b događaje u Hrvatskoj i susjedstvu, zasvirati opuštajući set s finim bas notama i zaraznim bubnjevima kroz kojeg će slušatelji imati prilike upoznati svu raskoš drum ‘n’ bassa te pripremiti pokoju nagradnu igru od strane sponzora emisije H&T CBD Shopa.

Ako imate drum ‘n’ bass događaj ili vijest, a niste upoznati s Bornom, poziva sve da ga kontaktirate putem Instagrama kako bi vam pomogao u promociji i izgradnji jače scene u Zagrebu, ali i cijeloj Hrvatskoj.

PentHouseDNB radio možete slušati preko streama na poveznici, dok sami kolektiv možete zapratiti ovdje, a B Kao Bornu ovdje.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2