Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Od rooftopova pa sve do radijskog etera! Kreće PenthouseDNB na Radio 808

Mladi zagrebački drum ‘n’ bass kolektiv širi svoj opus djelovanja.

Piše: 

PentHouseDNB kolektiv pokreće svoju radijsku emisiju o drum ‘n’ bassu koja će se emitirati na Radio 808 svake srijede od 18 do 19 sati. Premijera “PentHouseDNB radio” showa je 7. veljače.

Urednik i voditelj nove radijske emisije o drum ‘n’ bassu je osnivač PentHouseDNB kolektiva, organizator događaja i naravno DJ – B Kao Borna, poznat i po svom alter egu Quis_ignis u svijetu magije i vatre.

Kroz 60 minuta emitiranja u radijskom eteru, PentHouseDNB radio će donijeti svježe vijesti s hrvatske d’n’b scene, najaviti nadolazeće d’n’b događaje u Hrvatskoj i susjedstvu, zasvirati opuštajući set s finim bas notama i zaraznim bubnjevima kroz kojeg će slušatelji imati prilike upoznati svu raskoš drum ‘n’ bassa te pripremiti pokoju nagradnu igru od strane sponzora emisije H&T CBD Shopa.

Ako imate drum ‘n’ bass događaj ili vijest, a niste upoznati s Bornom, poziva sve da ga kontaktirate putem Instagrama kako bi vam pomogao u promociji i izgradnji jače scene u Zagrebu, ali i cijeloj Hrvatskoj.

PentHouseDNB radio možete slušati preko streama na poveznici, dok sami kolektiv možete zapratiti ovdje, a B Kao Bornu ovdje.

john digweed 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
sonus 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
brejcha 2