Skip to main content
  • 14.04.2010.

Odiseja 2010 donosi Anthony Rothera u Sloveniju

Nakon punih devet godina, još uvijek je jedini Slovenski open air festival nezavisne elektronske glazbe i vizualnih umjetnosti.

Piše: 

MoTA Festival Pomladi (MoTA Spring Festival) je internacionalni festival, multimedijalnog i edukativnog karaktera, koji slovensku scenu obogaćuje kombinacijom urbanih artističkih praksi, baziranih na programu istraživanja noviteta u polju cutting edge glazbe, audiovizualnih dostignuća i eksperimentalnih digitalnih kreacija.

Ideja vodilja ovog festivala je “kreativna socijalizacija”. Ovaj festival upravo želi ponuditi alternativni program domaćoj urbanoj sredini, a ove godine njegova promocija seže i van granica zemlje nastoječi privući mlade iz svih okolnih zemalja.

Festival nudi kvalitetan glazbeni program a ovogodišnji line up je i više nego fascinantan! Festival će u Ljubljani otvoriti poznati njemački dvojac Mouse On Mars, a svečano zatvaranje pod imenom Odiseja2010 desit će se u Novoj Gorici i to s čak pet velikih imena elektronske glazbe DJ Mylo, Karl Bartos iz Kraftwerka, legendarni Anthony Rother , Ladytron i Junior Boys.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2