Skip to main content
  • Plastikman

Uspješan povratak Plastikmana + video prilog

Kada je Plastikman započeo svoj live nastup na prošlomjesečnom Time Warp festivalu u njemačkom Mannheimu mnogi nisu znali u kojem će pravcu to sve skupa ići.

Piše: 

Naslovna foto

Plastikman

Ipak, Plastikmana nismo u live izdanju slušali od 2004.g. i nastupa na kanadskom Muteku. Nevjerojatan je podatak da je prije toga uživo nastupao davne 1995.g. U međuvremenu Richie Hawtin je izgradio svoje vlastito ime kao DJ te vlastitu etiketu Minus kao nove brendove.

Ovaj put (Time Warp Festival) Plastikman je na binu došao osuvremenjen, osnažen, naoružan modernim tehnološkim dostignućima – laptopima, analognim hardverom i tri Lemurova kontrolera. A kako bi zadržao originalni koncept u okvirima pobrinuo se da glazba bude sinhronizirana s visoko tehnološkim svjetlosnim i vizualnim elementima. Konačno postoji i iPhone aplikacija koju su posjetitelji Time Warpa mogli iskušati, a to je da su preko svojih iPhonea mogli pratiti kompletan stage na kojem je Plastikman nastupao.

Debi nastup iz TimeWarpa možete pogledati i na službenim stranicama M-Nusa https://m-nus.com/media/Plastikman_Timewarp_2010.m4v

Turneja Plastikmana nastavlja se ovog vikenda na američkom festivalu Coachella kada će svirati na zatvaranju, a poslije toga 29. svibnja na Detroit Movementu.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2