Skip to main content
  • 17.07.2022.

Splitski svećenik koji je već posjećivao Ultru stao u obranu partijanera

Don Ante Žderić, poznati splitski svećenik koji je posjećivao Ultru i prethodnih godina objavio je novi Facebook status

Piše: 

U zanimljivoj poruci uputio je snažne poruke, a osvrnuo se i na posljednja zbivanja u Hrvatskoj i Dalmaciji. Splitski svećenik poznat je po tome što je posjetio Ultru još 2018. te zaključio "Došli su sa svih strana svijeta uživati u daru glazbe i zajedništva! "


Foto SilVanderbruggen

Svoj novi status objavljen u petak naslovio je imenom; "Bog među svojima", prenosi Dalmacija Danas.

Dok lokalni politički uhljebi peglaju službene bankovne kartice po austrijskim bordelima, mladost na splitskom festivalu elektronske glazbe neki (zlu)rado kolektivno proglašavaju uživateljima opijata, „Sodomom i Gomorom“. Valjda motivirani vlastitim životnim neostavrenostima. Ili jalni jer sami nisu dio takvih događaja. A nemaju petlje biti. Ili od njih nisu ostvarili korist.


Foto Julien Duval

Zaista ne znam, tko je ovom iscrpljenom društvu učinio više zla, odnosno dobra: pretili „uglednici“ u finim odijelima i toaletama u prvim društvenim redovima, ili navijači s tribina, koji se bore na prvim linijama požarišta, odnosno mladost koja pleše u ritmu elektronske glazbe u splitskom Parku mladeži, a kad je potreba priskače nevoljnima u pomoć?! Onima, čiji novac perjanice društva peglaju u bordelima.

U potrebi, znam kojima bih se obratio. Tamo, gdje je Bog među svojima", istaknuo je don Ante Žderić.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2