Skip to main content
  • 24.02.2021.

Ogroman interes za prvi Demo Listening Session uz Petra Dundova

Prije nešto manje od mjesec dana pokrenut je natječaj za producente "Demo Listening Session" uz mentore domaće i regionalne elektroničke scene za koji ste pokazali veliki interes.

Piše: 

Prvi mentor je Petar Dundov koji će komentirati pristigle trake mladih i perspektivnih producenata, te dati savjete što bi još trebalo popraviti prije objave na nekom labelu. Prijave su krenule 31. siječnja, a završile su 20. veljače, te je na natječaj pristiglo ukupno 20 produkcija hrvatskih i regionalnih producenata.

Dundov trenutno preslušava pjesme nakon čega će odabrati 10 onih koje će dobiti "feedback" i objavu na našem portalu. Nakon toga odabrat će jednu traku čiji producent će dobiti besplatni jednodnevni session njegovom studiju i priliku da završi traku uz jednog od naših najvećih znalaca u produkciji. Sve to popratit ćemo pa ćete moći vidjeti neke kadrove iz studija i sam proces studio sessiona.

Za kraj ove lijepe priče, traka će finalno izaći u 2022. u digitalnom izdanju na poznatom hrvatskom labelu. Uskoro ćemo pokrenuti i drugi natječaj sa još jednim renomiranim hrvatskim producentom koji ima svoj studio i istu želju – dijeliti savjete i znanje perspektivnim producentima.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk