Skip to main content
  • 21.03.2006.

Okončani višednevni problemi u radu KS

Štovani čitatelji, želimo se zahvaliti na Vašoj izuzetnoj strpljivosti i podršci. Od četvrtka poslije podne došlo je do velikih problema s radom Klubske Scene uslijed čega 6-7 dana niste mogli loadati našu stranicu. Management KS je odlučio prekinuti suradnju s američkim hosting servisom SITEGROUND, kojima bismo kao support mogli dati ocjenu 1 a kao uslugu možemo ih definirati – "prodavači magle".

Piše: 

U slučaju da naiđete na usluge hostinga ove tvrtke, mi Vam iz opravdanih razloga možemo sugerirati da ih zaobiđete u širokom luku kako ne biste doživjeli slične neugodnosti koje smo mi pretrpjeli.

Od danas KS je prešla na novi hosting, točnije u ruke Varaždinske tvrtke "Logoims" s kojima smo sklopili polusponzorski ugovor. Zahvaljujemo se djelatnicima spomenute tvrtke jer su nam u svakom trenutku bili izvrsna podrška tijekom ovih kriznih dana. Zbog promjene DNS-ova mogući su još privremeni zastoji u radu dok Vaša računala ne shvate našu novu lokaciju. Forum je u procesu instalacije i bit će tijekom dana spreman. Od srijede stranica nastavlja s nesmetanim radom.

U skoroj budućnosti pripremamo dosta novosti zato budite tu uz nas. Slike iz 2006.g. su većinom uploadane, sada na red dolaze one iz 2005.g. za koje smo imali veliki broj upita. Registrirani korisnici dobit će neke privilegije a uskoro kreće i natječaj za mlade producente… Naravno to nisu sve novosti, ostat ćemo malo tajnoviti pa Vas iznenaditi s nekoliko novih rubrika. 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2