Skip to main content
  • joris voorn
  • 6.09.2012.

Old school vs. New school-Joris Voorn

EDM međugeneracijski ratovi preko intervjua, izjava i društvenih mreža postaju dio svakodnevice. Nakon Deadmau5, Swedish House Mafie i Hardwella i Joris Voorn je dao svoje mišljenje o vinilima.

Naslovna foto

joris voorn

Ovakve situacije su sve češće, „stara škola“ ne da dirati u vinile i smatraju pravim DJ-ima jedino one koji ih koriste u svojim setovima, dok nova generacija DJ-a misli da su oni koji se još uvijek drže isključivo vinila zastali u vremenu i prostoru.

Svoje mišljenje o tome da mu je dosta slušanja priče kako su „pravi“ DJ-i jedino oni koju puštaju s vinila iznio je nizozemski DJ i producent Joris Voorn na svom Facebooku, kao odgovor revoltiranom DJ Behrouz Nazariju iz San Francisca koji je puno duže na sceni od Jorisa i koji nastupa diljem svijeta u društvu Seth Troxlera, Guy Gerbera, Danny Tenaglie, Deep Disha i Pete Tonga. Očito se Jorisu nije svidjelo Behrouzovo izdanje, što je Behrouza iznimno uvrijedilo pa su se odlučili obračnati preko Facebooka. Najbolje da njihovu blažu verziju svađe pročitate u nastavku.
joris voorn1

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2