Skip to main content
  • playone

PlayOne i Dus producirali veliki svjetski projekt

Domaći producenti PlayOne i Dus producirali su himnu projekta "Heal The World" na kojoj gostuje 20 najjačih svjetskih soul i house vokala poput Arethe Franklin, Jocelyn Brown, Inaye Day, Barbare Tucker, Chriss Willisa i mnogih drugih.

Piše: 

Naslovna foto

playone

Iz Firehouse 12 studija u New Haven-u gdje su Barbara Tucker, Duce Martinez i Simon Dunmore (Defected Records) stigao je odgovor da je verzija pjesme "Heal The World"u verziji PlayOne-a oficijalna. U projektu se sa svojim verzijama pojavljuju i legendarna imena poput David Moralesa i Masters At Work, a cijeli projekt je pod pokroviteljstvom BStar Musica, Defecteda te  par jakih U.S. humanitarnih organizacija.

"Heal the World" je himna na kojoj gostuje oko 20 top soul/house vokalista iz U.S. a završni happening će biti okrunjen koncertom u New Yorku, gdje će PlayOne (Darko Juranović-D`Knock , Fresh Jay) i Zvonimir Dusper Dus imati čast nastupati sa legendama svjetske soul i house scene poput Jocelyn Brown, InayeDay, BarbareTucker, Chriss Willisa, Arethe Franklin i mnogih drugih.

Vokali su snimani u New Yorku, produkcija i aranžman su rađeni na relaciji Zagreb-Las Vegas, dok je u Firehouse 12 studiju rađen mastering. Osim brojnih nagrada spomenuti studio i Timbalandov studio su 2006. god. bili nominirani za prestižnu nagradu TEC Awards.

Očito da su dugogodišnji rad i odlični rezultati D`Knocka, DJ Fresh Jaya-a i Dus-a rezultirali sudjelovanjem na ovakvim projektima.
{youtube}24wXfRpp5GQ{/youtube}
 

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2