Skip to main content
  • 14.12.2014.

Opium iz Vodica ima čarobnu Novogodišnju formulu

Jedan od najboljih klubova u Dalmaciji vodički Opium kao i svake godine na kraju otkriva čarobnu formulu kako prirediti najbolju poslasticu za doček Nove.

Piše: 


Glavni sastojak za početak nove godine dolazi sa svjetski poznatog  Poker Flata. Radi se o berlinskom producentu i DJ-u Martin Landsky. Začini večere su domaće snage Antonio Severdija aka A+,Edy C. i Speedy, a za predjelo njemački Low Trippin Records.
{youtube}qvXupMSNKZA{/youtube}

Martin Landsky, ime je čija diskografija služi kao kronološki vodič kroz elektronsku glazbu. Njegova izdanja opisuju zvuk, bilo da je riječ o chill dub house za njegov vlastiti label Efforil / Intim, sampladelic disco sound za Dessous, elektronsko eksperimentne suradnje s Poker Flat vođene driving technom i koketiranjem s minimalom.
{youtube}uInN45mV9Bc{/youtube}

Martin je od malih nogu uključen u glazbu a danas i više od jednog desetljeća pridonosi razvoju klubske scene Berlina i šire. Njegov impresivan rad na Effortil / Intim labelu postavio je temelje za DJ nastupe u klubovima poput E- Werk i Tresor / Globus u Berlinu. Tamo ga je otkrio Steve Bug i stavio u svoje redove.
{youtube}xJJHhMIRbjM{/youtube}

Do 2000. godine prva Martin Landsky produkcija pojavila se na Poker Flat, a slijedeće godine njegov debitantski LP "In Between" cementira svoju poziciju kao producent na kojeg treba računati. Njegov hit "1000 Miles" možete pronaći u kolekcijama najvećih svjetskih DJ-a, a i danas ga možete redovito čuti na plesnim podijima u klubovima i na festivalima. Osim vlastitih izdanja, poznat je i po sjajnim remiksevima za Pan-Pot, Johna Tejadu i mnoge druge. Izvan studija, Martin redovito krasi DJ kabine svjetski poznatih klubova, kao što su Watergate i Fabric.
{youtube}aws4B-UNOh8{/youtube}

Cijena ulaznice je 250kn i uključuje konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića cijelu noć. Ulaznice za doček za pamćenje mogu se kupiti u pretprodaji Opium bara od 15. prosinca 2014.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2