Skip to main content
  • 11.03.2013.

Opium najavljuje Uskrs uz techno glazbu

Marko Nastić je stvorio techno izdavačku kuću pod imenom Recon Warriors, u okviru koje funkcioniraju još dva labela – Recon Light i Traffica.

Piše: 


Klub Opium iz Vodica uoči Uskrsa, 30. ožujka priprema gostovanje Marka Nastića, a za pultom će se još izmjenjivati Antonio Ševerdija i b2b nastupi Edya C. vs Eggy te Scheva vs Domagoj P. Promo party održava se ove subote 16. ožujka.

Kao tinejdžer Marko je bio fasciniram sintisajzerima, ritam mašinama i elektronskom muzikom. Kao 16-godišnjak je postao rezident u beogradskim klubovima Industrija i Omen gde je upoznao Dejana Miličevića, s kojim je započeo projekt „TTP“ (Teenage techno punks). U Industriji je brzo postao umjetnički direktor i učvrstio suradnju sa Gordanom Paunovićem i drugim beogradski promoterima i DJ-evima elektronske muzike. Slijedeći projekt je bio promoterski tim „Teška mašinerija“.


Tijekom devedesetih Marko Nastić je postao sastavni dio svih važnijih techno događaja u Beogradu. Već do svoje 25-te godine je svirao sa svjetski poznatim DJ-evima. Pridruživanjem timu „Recycled Loops“, kao i potpisivanjem za berlinsku DJ agenciju „Kne’Deep“, Nastićeva internacionalna karijera je išla naprijed. Svoju prvu izvaneuropsku turneju odradio je 2002. godine u Brazilu, a sada redovno nastupa u Britaniji, širom Azije i Europe.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk