Skip to main content
  • 22.01.2018.

Insolate sprema izdanje u potpunosti posvećeno svome djedu

Sljedeći produkcijski izlet naše Insolate biti će u sjevernu Švedsku gdje će pokucati na vrata etikete Proletarijat.

Piše: 

Osječanka iza sebe ima uspješnu 2017.. Red vlastitih produkcija, red novih izdanja na etiketi Out of Place gdje joj društvo za volanom pravi Volster, te svakako brojni gigovi po domaćem te inozemnom teritoriju. A nova 2018. biti će joj bogatija u svakom pogledu.

U prvom kvartalu ove godine sprema izdanje koje je u potpunosti posvećeno na spomen svoga djeda. Kroz tri trake, techno veteranka baca posjetu na jugoslavenskog vojnika koji je bio sudionik drugog svjetskog rata. Za peto izdanje švedskog Proletarijata spremne su Mulberry Tree, Sloboda te Ponos.

Njoj u srce, a vama u uši urezat će se svaka traka koja u sebi uz njen prepoznatljiv zvuk nosi i posebitu priču. Uspomene na djeda titraju i dan danas, a iste najbolje opisuje Mullberry Tree, drvo duda ili murve podsjećaju ju na djetinjstvo i mnoga druženja s djedom.

"Ovo je radnička glazba, tvrda, ponosna i uvjerena."

U promet je trenutno pušten tek preview do tri minute, no isti će vam dovoljno započeti ideju koju Insolate iz uspomene pretvara u još jedno izdanje tvrđeg zvuka. Svoj support već su dala imena poput Amotik, Anthony Parasole, ben Gibson, DJ Deep, Dustin Zahn, Juho Kusti te Matrixmann.

Dok zajedno čekamo izdanje dati ćemo vam podsjetnik kako Insolate  prethode prekooceanski nastupi u Argentini i Kolumbiji dok tijekom veljače ponovno staje za pult kultnog kluba Tresor, iz kojega smo uz njezinu pomoć prošli puta izvještavali.

>Insolate na mrežama<
[FB]
[SC]
[TW]

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk