Skip to main content
  • 24.10.2007.

Oscar G. Live & Direct Space Miami

Space Miami je najbolji klub u sjevernoj Americi. Da ne biste bili zbunjeni Space Ibiza djeluje pod istim brandom i definitivno je najbolji klub od ovog branda, no za američke krajeve utrku vodi klub iz Miamia koji redovito ugosti velika imena sa scene. Izdvajamo samo neke: Roger Sanchez, Erick Morillo, Nic Fanciulli, Deep Dish, Paul Oakenfold, Sasha.

Piše: 

Tijekom WMC-a u Miamiu klub je centralni događaj elektronicke glazbe a uz mnoge DJe koji tada sviraju posjećuju ga i mnogi “celebrityiji”. Kao i svaki pravi klub i ovaj ima svog rezidenta. To je Oscar G. Oscar G čini jednu polovingu legendarnog house dvojca Murk. Partner mu je Ralph Falcon za kojeg smatraju da spada u kategoriju najtalentiranijih i najuspješnijih američkih producenata i remixera. On je produkcijski as, tvorac na stotine pa čak i više originalnih produkcija i remixa, koje izvode poznati pjevači, dakle producent čiji su se uratci prodali u miljunima primjeraka. Obojica su inspiraciju pronašli u Frankie Knucklesu, Tony Humphriesu, Junior Vasquezu te Danny Tenaglia-i.

Cr2 Records iz Velike Britanije na svom drugom izdanju kompilacijske serije Live & Direct predstavlja Oscara G. Kompilacija je presjek Oscarovog glazbenog izričaja, energije koja proizlazi iz toga te atmosphere koju stvara na podijima u Spaceu uključujući sve efekte i acapelle.. Mix je dakle snimljen uživo tijekom jednog od nastupa u Miamiu.
 
Stoga Cr2 Rec igra na to da pridobije što više simpatija ljubitelja house glazbe (sjetimo se prvog izdanja, Kurd Maverick & Dirty South).

“Space je mjesto gdje sam izrastao u profesionalca. To je publika koja mi vjeruje ali istovremeno i dopušta da eksperimentiram tijekom tjednih nastupa. Tamo mogu svirati 12 sati bez prestanka jer su odlični uvjeti rada. Mislim da je Space Miami san svakog DJa” – izjavio je Oscar G.

No s ovim CD mixom priča nije dovršena. Momci iz Cr2 Recordsa ubacili su bonus DVD uradak, inače dokumentarac o Oscaru G. da bi svijet video njegov nastup u klubu Space. Tu je i intervju, ekskluzivne fotografije, te par njegovih produkcija.

Kompilacija je u prodaji od 22. listopada.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2