Skip to main content
  • Skrillex_KaiSong
  • 24.09.2012.

Osmogodišnji DJ koji je već svirao u njujorškom klubu Cielo

I dok su se njegovi četverogodišnji vršnjaci igrali s Pokemonima, on se zabavljao na opremi svog oca DJ-a. DJ Kai Song iz Brooklyna ima samo 8 godina, a već sada svira na nekim povećim eventima. Možda bi svirao i na puno većim festivalima, no mora u krevet do 10 sati, a i na neke od njih je premlad da uđe.

Piše: 

Naslovna foto

Skrillex_KaiSong

S obzirom da kod kuće nisu imali radio, a tata Lars je bio DJ i imao svu opremu, kada je htio slušati muziku mladi je Kai morao upaliti nešto od te opreme. S vremenom se počeo interesirati za sve te silne gumbiće, a nikad ponosniji otac mu je lagano krenuo objašnjavati kako stvari funkcioniraju. Prvu gažu imao je sa skoro 4 godine, svirajući na školskoj zabavi, kao i na nekim kvartovskim tulumima. Sada svira i po Red Bull Arenama.

Kako sam kaže, u početku svog DJ-anja je čekao da stvar završi pa bi puštao novu, no danas vježba beatmatching, koji, tvrdi, nije nimalo lak. Ovisno o tulumu pušta i različitu mjuzu. Tako će za starije puštati uglavnom dance glazbu, a ako pušta za ekipu u svojoj školi, orijetnira se na pop, a najviše mu ide na živce kad ga traže da pušta Dynamite od Taio Cruza. Nedavno je svirao na partiju DayLife, kada nitko nije plesao jer su vi bili prezauzeti fotografiranjem, vjerojatno osupnuti time da im muziku pušta osmogodišnjak, a on, jadan, nije ni vidio preko DJ pulta jer mu je smetala silna DJ oprema.
KaiSong

Najviše voli svoje školske tulume gdje se skupi i do tisuću ljudi, a svi njegovi školski kolege i prijatelji su puni podrške i vrlo ponosni na svog prijatelja. Njegov najveći san je da svira na Electric Zoo partiju, gdje je slušao Tiesta (koji mu je uz Davida Guettu i najdraži DJ), a gdje je upoznao i slikao se sa Skrillexom. Kako kaže, pričali su o opremi koju koriste i došli do zaključka da rade na istoj opremi.

Nažalost, s obzirom da ima samo 8 godina, tata Lars ga može voditi samo na festivale u popodnevnim satima, jer, kako kaže stari, Kai mora u krevet do 10 sati, a i ne puštaju ga tako mladog na festivale.

Kaiov san je postati vrhunski DJ, i dospijeti među barem 100 najboljih, ako ne i 10 najboljih DJ-a. Ipak, oprezan je kad kaže da još nije siguran hoće li to i postići.

{youtube}p7PK27IPo9w{/youtube}

 

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk