Skip to main content
  • ibiza playadenbossa
  • 24.09.2012.

Zatvaranje ljetne sezone na Ibizi

Gužve u kolovozu su davno iza nas i na party otok sada dolaze samo istinski zaljubljenici u glazbu. Klubovi na Ibizi ljetnu sezonu zatvaraju ovaj i slijedeći tjedan, pa evo i pregleda događaja.

Dok večeras u Pachi nastupa Tiesto u klubu Privilege je Armin Van Buuren i njegov A State of Trance, kako su obojica DJ-a bivši svjetski DJ prvaci odluka neće biti jednostavna. Uz Tiesta će nastupiti R3hab, a uz Armina Markus Schulz, Dash Berlin i W&W.

Utorak 25-og je posljednja šansa ove godine da iskusite Together u Amnesiji, s velikim line upom koji uključuje Chase and Status (DJ set), Knife Party, Shy FX, Sub Focus (live), Annie Mac i Eric Prydza.Te iste večeri Pacha će biti domaćin DJ Awards Partyju koji je Renaissance closing party u isto vrijeme s imenima kao što su: Solomun, Hercules and Love Affair (live), Huxley i Jonathan Cowan.
{youtube}A7RWatCoJcU{/youtube}

Subliminal sljedeće večeri 26. rujna u Pachi predstavlja Erick Morilla, Sunnery James & Ryan Marciana i Dipla. Pacha se također oprašta od David Guette i  njegovog brenda F*** Me I’m Famous u četvrtak 27.rujna. Guetta također ima veliku konkurenciju s Lucianom u Ushuaïa i Hot Creations partijem u DC-10 iste večeri.

U petak 28. rujna Amnesia će ponuditi završnu zabavu iz Music On repertoara, dok će Pete Tong pozdraviti Pachu, uz asistenciju Maye Jane Coles i Eats Everything. Subota 29. označava kraj Carnivala u Sankeysu, Café Olé u Spaceu i Defected programa u Pachi, nakon čega će uslijediti We Love u nedjelju 30-og, gdje će Space dočekati Modeselektor (live), Shackleton (live), Simian Mobile Disco (DJ set), James Zabiela, Groove Armada (DJ set), Hot Chip (DJ set), Jaymo i Andy George te mnoge druge.

Klubska Scena će biti dio zatvaranja bogate sezone na Ibizi, pa u narednim danima pratite naše zvještaje i fotogalerije s "bijelog" party otoka.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk