Skip to main content
  • nicky romero
  • 10.03.2012.

Otkazan večerašnji nastup Nicky Romera u Aquariusu

"Moramo vas obavijestiti kako večerašnji nastup Nicky Romera u Aquarius klubu odgađamo za prvi slobodan termin", ističe se u priopćenju iz kluba. 

Piše: 

Naslovna foto

Nicky Romero


Točan datum dolaska Nicky Romera očekuje  se početkom tjedna od agencije koja je posrednik za njegovo gostovanje u klubu Aquarius. Razlog odgađanja Nickyevog nastupa je upala grla i visoka temperatura zbog koje nije u mogućnosti putovati i nastupati večeras u Aquariusu. Objavljujemo i službeni dopis i ispriku od njegovog Managementa.
 
"U želji da se svi večeras odlično zabavimo te atmosferu dovedemo do usijanja, Aquarius dovodi poklonika identičnog glazbenog stila DJ Maria Amarilla, koji je zajedno s Nicky Romerom nastupao prije par mjeseci na velikom festivalu u Bratislavi. Mario Amarillo je  prepoznatljiv po svom energičnom nastupu nabijenom pozitivnom energijom, te impresivnoj glazbenoj interakciji s publikom što ni jednog sladokusca dobre klupske glazbe večeras neće ostavit ravnodušnim.

Obavještavaju se svi goste da kupljenu kartu čuvaju za slijedeći nastup, a večeras s istom uđu besplatno u klub. Aquarius Klub večeras sve svoje goste časti gratis pićem.

sea star desk
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju