Skip to main content
  • skater
  • 22.02.2011.

Otvaranje Warehouse Skateparka u Zagrebu

Za one koji još uvijek nisu doznali otvorenje Warehouse Skateparka dogodit će se u subotu 26.veljače.

Piše: 

 

Ekipa Warehousea na svoje svečano otvorenje prvog i najvećeg skateparka na ovom dijelu Europe ove subote dovodi jedan od najuspješnijih hrvatskih indie punk rock bandova – Overflow. Bend pretpremijerom spota „Suprise“ snimljenom u prostoru Warehouse Skateparka najavljuje novi album "Hit Me".

Nakon uspješne koncertne turneje po Americi, nastupa na najvećim svjetskim festivalima i snimanja novog albuma u legendarnom Studiu 150 u Amsterdamu, Overflowci napokon dolaze svirati za domaću publiku. Video spot "Surprise" odradili su uz pomoć skatera, bmx-era, rolera, boardera, glazbenika, i umjetnika, sve redom dobrovoljaca koji su imali priliku prvi doživjeti prednosti i kvalitete Warehouse Skateparka. Pretpremijeru spota zakazanu za 21 h popratit će koncertnim nastupom i premijerom singla uživo.

Nakon koncertnog programa slijedi afterparty uz Funk Gurua i Dubwaya, dobro poznatih nam DJ-a Confusion Crewa, glavnih krivaca za uspješnu seriju Illectricity festivala.

Osim glazbenog naglasak je na atraktivnom sportskom programu gdje će za egzibicije biti zaduženi najbolji europski skateboard teamovi poput Jart skateboards i Nomad skateboards. Bastien Salabanzi, zasigurno je najveća zvijezda koja je najavlia svoje gostovanje na otvorenju Warehouse Skateparka. U svijetu skateboardanja njegova priča je najintrigantija. Ovaj ulični skejter brzo je postao profesionalac, štoviše svoju je povijest napisao već sa 16 godina kao najmladi osvajač svjetskog skateboard prvenstva. Prošle godine osvojio je četvrto mjesto u konkurenciji najboljih skatera u svijetu na "Maloof Money Cup", natjecanju s nagradnim fondom od 450 000$.

 Otvara se na adresi Slavonska avenija 3, već u 18h i trajat će do ranih jutarnjih sati sljedećeg dana. U centru je površine 1200 kvadratnih metara osim samog skateparka nalaze se i popratni sadržaji kao što su skate shop i caffe bar, ali i razni sadržaji zanimljivi ne samo ljubiteljima extremnih sportova nego i usputnim prolaznicima. Ulaz je slobodan i besplatan za sve posjetitelje.

dobar house desktiop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju