Skip to main content
  • 23.01.2019.

Outlook i Dimensions festivali napuštaju Pulu

Glazbeni festivali Outlook i Dimensions najavili su kako će ovo ljeto biti njihova posljednja godina na tvrđavi Punta Christo pored Pule – mjestu koje su nazvali domom 10 godina.

Piše: 


Ovi sestrinski festivali već 12 godina djeluju u Hrvatskoj, ugošćujući glazbenike, promotore, posjetitelje i izdavačke kuće iz cijelog svijeta. Velika imena kao što su Dizzee Rascal, Wiley, Damian Marley, Lauryn Hill, Grace Jones, Massive Attack i Jeff Mills samo su neki od glazbenih velikana koje si nastupali na jedinstvenoj tvrđavi i u pulskoj Areni.

Ovih dana festivali će objaviti prva imena izvođača koji stižu na tvrđavu u ljeto, a s obzirom kako se radi o posljednjem izdanju festivala na toj lokaciji, sigurno će biti vrijedno posjete i pamćenja. Outlook će prva imena objaviti u četvrtak, 24. siječnja, a Dimenisons u četvrtak 31. siječnja. Prije nego što uđemo u sljedeće uzbudljivo poglavlje Outlooka i Dimensionsa, predstoji nam pakleni posljednji party na Tvrđavi.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2