Skip to main content
  • Wintersplash
  • 31.01.2011.

Ovaj vikend je rezerviran za Wintersplash

Wintersplash – zimska Seasplash zabava – je klupski događaj u organizaciji Seasplash festivala, pokrenut nakon gašenja Zagreb Winter Reggae Festivala.

Piše: 

Drugu godinu zaredom Wintersplash se odvija u istom prostoru (Tvornica Jedinstvo nalazi se u istom kompleksu kao i klub Močvara), u “sound system” izdanju via Digitron Sound. Zastupljeno je nekoliko stilova, prvog dana uz naglasak na roots dub i reggaewise dubstep, a drugog na tvrđi i party vibe dubstep, jungle i drum’n’bass, uz presjek domaće scene i suradnika koji se u proteklo vrijeme ističu stalnim angažmanom, predanošću, organizacijom različitih događanja, produkcijom, izdanjima, i sl. Ovogodišnji novitet je što u špici obje večeri nastupaju inozemni gosti, koji svaki ponaosob pripada antologiji predstavljenih stilova.

Dijelimo dvije dvodnevne ulaznice, ako ostavite svoje podatke na nagradna-igra@klubskascena.com
Trebate napisati datum kad je DJ Meniga napravio podcast za Klubsku Scenu, a dvoje sretnih dobitnika objavljujemo 3. veljače.

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2