Skip to main content
  • Sensation
  • 31.01.2011.

Autobusni aranžmani iz Zagreba i drugih gradova za Sensation Beograd, 799 kn

Klubska Scena Travel u suradnji s Extra Tours Vas vodi na Sensation Beograd, najveći glazbeni spektakl na BALKANU u trećem tisućljeću.

Piše: 

Naslovna foto

Sensation


Nikako ne zaboravite BIJELI DRESSCODE, dobru volju i puno energije. Tamo Vas čekaju najveća imena elektronske glazbe. Na ovom događaju svoj nastup su potvrdili:

Fedde Le Grand, Chuckie, Sander Van Doorn, Sebastian Ingrosso

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak autobusa sa AUTOBUSNOG KOLODVORA U ZAGREBU u 8:30 (peroni 502-506). Vožnja kroz Hrvatsku i Srbiju do Beograda. Dolazak u prijestolnicu zabave na BALKANU u ranim poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti do početka spektakla u BEOGRADSKOJ ARENI. Uživanje na nezaboravnom party-ju do ranih jutarnjih sati. Polazak prema Zagrebu sat vremena nakon završetka spektakla. Dolazak u Zagreb oko podne.

CIJENA ARANŽMANA :

Zagreb 799,00kn
Sisak 799,00kn

Slavonski Brod 799,00kn

Osijek 699,00kn

 


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:
– Prijevoz turističkim autobusom prema programu
– Osiguranje jamčevine, osiguranje u slučaju nesretnog slučaja i osiguranje od profesionalne odgovornosti
– Troškove organizacije, realizacije i PDV
– Ulaznicu za Senstion White (regular)

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– Troškove osobnih narudžbi

OBROČNO PLAĆANJE U TRI RATE
– Prva rata po prijavi 300 kn, ostale do 6.5. po mogućnostima

*Za Deluxe i VIP deluxe ulaznice primamo zahtjeve na upit i uz nadoplatu
*Popust na grupe 20+

Uz prijavu slati:
IME, PREZIME (18+)
ADRESU,GRAD
KONTAKT MOB.
BROJ PUTOVNICE

INFOLINE i PRIJAVE: 095 8750219 / 095 903 1898 / info@klubskascena.com

Odgovorni organizator: Extra Tours
Mihovila Pavleka Miskine 57, Varaždin
MB: 2328712
OIB: 88882103894
ID KOD: HR-AB-42-070082195


Sensation White
Više o Sensationu:
Sensation je spektakl moderne elektroničke glazbe koji se održava već godinama u dvoranskim ambijentima diljem svijeta. Originalnoj inačici ovog događaja domaćin je amsterdamska Arena. Prvih godina održavanja, 2000. i 2001.g. godišnje se održavao samo jednom a poslije toga nastale su dvije verzije festivala – Sensation White i Sensation Black. S podjelom na dva festivala došlo je do različitosti u glazbenim programima oba događaja.
Sensation Black se tako fokusirao na hardcore glazbu a Sensation White na electro, house i trance. Svake godine prije festivala objavljuje se i CD kompilacija za White i Black te službene himne.
 
Sensation White je popularniji od Black verzije i gotovo redovito unaprijed rasprodan. Rekord je napravljen u Amsterdamu s 40.000 prodanih ulaznica. Sensation White je postigao te rezultate jer se orjentirao više na komercijalnu glazbu iako ponekad znaju iznenaditi fantastičnim gostovanjima iz undergrounda. Tako su česti gosti Sensation partya Swedish House Mafia, Martin Solveig, Roger Sanchez, Erick Morillo, Fedde Le Grand, Eric Prydz, Richie Hawtin, Joris Voorn itd. Bilo je pitanje vremena kada će ovaj spektakl početi prodavati licencu van granica Nizozemske. To se dogodilo 2005.g. s prvim događajima u Belgiji i Njemačkoj, a od 2007. i u Mađarskoj.

2008. postaje globalni fenomen jer se počeo odvijati i na ostalim kontinentima. Tako je održan u Čileu, Argentini i Brazilu; od europskih zemalja tu su još Švicarska, Austrija, Španjolska, Portugal, Litva, Norveška, Rusija i Poljska, a odnedavno i susjedna nam Srbija. Preuzeti su svi koncepti iz Nizozemske pa je tako obavezan dress code: white, što je zaštitni znak ove priredbe. Čitava arena je pri tome dekorirana u bijeloj boji, kao i plesači, performeri, žongleri, letači, gutači vatre. Svaki Sensation ima svoj moto i svoju temu. Event obično započne s vizualno scenskim introm i himnom a čitav performans se razlikuje od teme do teme. Do sada su održani Wicked Wonderland, Celebrate Life i Ocean Of White. U Beogradu se održava Ocean of White što znači da se veliča voda te ćemo očito uživati obilju vodenih performansa. Organizator najavljuje najbolji line-up do sada.

Ne propustite ovaj spektakl u susjednom Beogradu 21.05. i budite jedni od onih 17,500 sretnika koji će sretno i zadovoljno reći "Be Part Of The Night – Dress in White".

02. travnja u klubu Boogaloo slavimo 10 godina postojanja sa preko 30 izvođača. Cijela scena će biti tamo, možemo biti skromni:) U sklopu proslave naše pristupačne hostese ćete moći pitati sve što Vas zanima u vezi aranžmana i Sensation White Beograd.

{youtube}pYQKUCMuVAQ{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2