Skip to main content
  • 18.04.2018.

Ovotjedna travanjska zbivanja u pulskom Kotaču

Od kraja prošle godine grad Pula bogatija je za polivalentni prostor/klub – Kotač. Donosimo zanimljive događaje koji se tamo spremaju počevši od ovog vikenda.

Piše: 

Od svoga otvorenja u tom nekomercijalnom klubu Kotač, osnovanog od strane Seasplash kolektiva spremaju se svakojake multimedijske akcije. Pa kako se mi nalazimo u travnja, saznajmo dio menija za ostatak mjeseca.

PREZENTACIJA MST PROJEKTA – 18. travnja

Management Support Team (MST projekt) već šestu godinu djeluje u sklopu Dimensions i Outlook festivala. Radi se o posebnoj grupi volontera koja radi isključivo uz voditelje festivalskih odjela, a savršena je prilika za one koji se žele približiti organizaciji događaja, steći nova iskustva i poznanstva te mogućnost budućeg rada na festivalima. Tim povodom prezentaciju o MST projektu održat će event menadžerica Dimensions i Outlook festivala, Laura Armstrong.

[Event]

JAZZAVAC: MANIG + MIROSLAV TOVIRAC – 18. travnja

Novo izdanje Jazzavca predstavlja projekt Manig. Radi se o drum’n’bass projektu koji je aktivan od 2000. godine, a čije se stvaralaštvo temelji na improvizaciji te baš iz tog razloga glazba koju stvaraju ne može se svrstati ni u jedan stil. Poseban gost večeri je Miroslav Tovirac, multiinstrumentalist i basist koji je svojim predanim radom i vježbanje dosegao visoku profesionalnu razinu, a koji danas muzicira uz glazbenike poput Ramba Amadeusa, Vasila Hadžimanova i mnoge druge.

[Event]

RADIONICA 3D PRINTANJA – 21. travnja

Klub Kotač predstavlja radionicu 3D printanja, skeniranja i modeliranja u CAD programu. Glavna prednost 3D printanja je njegova brzina i jednostavnost, ali i mogućnost izrade predmeta od kombinacije različitih materijala. Radionica je namijenjena za djecu i odrasle. Broj prijava je ograničen, a uvjet sudjelovanja je posjedovanje vlastitog prijenosnog računala. Zainteresirani se mogu prijaviti porukom u inbox Facebook stranice Kluba Kotač.

[Event

>Kotač pratite i na mrežama<
[FB]

[IG]
[WEB]
 

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2