Skip to main content
  • 18.04.2018.

Berlinski aerodrom Tegel mogao bi biti pretvoren u novi rejverski kompleks

Ako sve prođe prema planu, ionako već prepun raznoraznih rave lokacija, grad Berlin mogao bi dobiti najatraktivniju do sada.

Piše: 

Berlin nisu samo Berghain/Panorama, Tresor i Watergate, a u prošlim danima to je pokazano uz uskoro moguću novu rave lokaciju. Tamošnji aerodrom Tegel zatvorio je svoja vrata i ostalo je samo pitanje kako će izgledati njegova budućnost, sprema li mu se rušenje ili pak u njemu ima potencijala da ga se pretvori u nešto novo, za što u prvim idejama nije bio namijenjen.

Nekolicina članova berlinske mreže 'Clubmission' izgleda da su u njemu vidjeli veliki potencijal da ga se pretvori u kompleks kojega bi ispunilo par novih klubova te festivalska lokacija.

No ovo je trenutno ipak samo ideja, a da bi se njihove zamisli ostvarile potrebno je osim vremena, uložiti i podosta truda. I drugi ljudi uključeni su u cijelu ovu priču, sa svojom idejom kako prenamijeniti zatvoreni aerodrom. Čija će prezentacija izgledati uvjerljivo i obećavajuće, te hoćemo li doživjeti Tegela kao novu techno meku, saznati ćemo kada za to dođe pravo vrijeme.

Kada se već u mislima trenutno nalazimo u Berlinu, možda da i virtualno zavirite u klubove koji se iako nalaze u sjeni, jednako tako bitan su dio berlinske scene.

Club der Visionaere

Griessmuehle Berlin

60Hz

Solar – Sky Lounge & Bar

Izvor – ElectronicBeats
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2