Skip to main content
  • 9.11.2006.

Pacha NYC slavi svoj prvi rođendan

Kad je Pacha otvorila franšizu u New Yorku prošlog prosinca mnogi su rekli kako neće dugo izdržati te da će propasti. Nakon 12 mjeseci Pacha je postala jedan od najvećih i najboljih klubova u Velikoj jabuci, kombinirajući glamurozne vrijednosti Ibize i njujorškog stila s najpopularnijom dance glazbom.

Piše: 

Za razliku od nekih drugih Pachinih franšiza po svijetu, Pacha u New Yorku je uspjela u najboljoj mjeri replicirati brand s Ibize tako što se menadžment kluba pobrinuo za kvalitetne klupske večeri s gostovanjima najboljih svjetskih DJ-eva. Tijekom prošle godine Danny Tenaglia, James Zabiela, Carl Cox, Lee Burridge, James Holden te mnogi drugi su nastupili u klubu u 46. ulici. Kao i izvorni klub s Ibize, i ovaj u New Yorku su pohodile mnoge slavne osobe iz svijeta jet-seta kao i na desetine tisuća clubera iz cijelog SAD-a.

Šef Subliminal Recordsa Erick Morillo je cijelu godinu bio rezident u Pachi pa će tako i za njezin prvi rođendan u New Yorku cijelu noć provesti za miks pultom.
“Ovo je bila fantastična godina za Pachu NYC. Mislio sam da će trebati više od godine dana da Pacha postane broj jedan klub u gradu, ali bilo je potrebno samo deset mjeseci. Pacha NYC sada definitivno dominira u njujorškoj klupskoj sceni. Za mene je ona kao moj dom i jako sam uzbuđen u pogledu njezine budućnosti”, kazao je njezin rezident Erick Morillo.

Velika proslava će se dogoditi 16. prosinca.

Pripremio: Viktor Marina

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2