Skip to main content
  • alt
  • 6.08.2017.

Pakleni let britanskih clubbera s Ibize za London

Pravu dramu doživjeli su britanski clubberi koji su se vraćali avionom s Ibize u London.

Piše: 


Avion Ryanair-a koji je 2. kolovoza u 21.30 poletio s Ibize u London je trebao stići za 2 sata. Let se potom pretvorio u pravu noćnu moru od 5 ipol sati vožnje. Putnici su navodno pretrpjeli tešku traumu jer je avion upao u turbulencije i ogromnu oluju praćenu grmljavinom.

Zbog toga je kružio u oluji i nije mogao sletjeti na londonski aerodrom Stansted koji je isto tako zbog jakog nevremena bio zatvoren. Jedan je čovjek izjavio da su putnici vrištali, povraćali i molili se da sigurno slete. U toj paklenoj situaciji svi su bili prestravljeni kada je avion propao 100m ušavši u ogromnu oluju.
{youtube}0E5QXxFA37E{/youtube}

"Bilo je kiše, ogromne količine munje. Svakih deset sekundi munja se jako približavala avionu i svaki put kad je zaprijetio, ona je osvijetlila zrakoplov poput nečega iz horor filma. Munja je udaljena samo 50 m (160 ft), rekao je jedan putnik" za The Sun.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2