Skip to main content
  • 8.12.2021.

Panic Room Croatia organizira prvi event u zatvorenom prostoru

Dolaskom hladnijih dana za svoj sljedeći event 10. prosinca, Panic Room Croatia dolazi u Sugar club u Draškovićevoj 41.

Piše: 


U samom centru Zagreba, u podrumu u sklopu hotela Sheraton krije se Sugar club koji će svojim ambijentom, lightom i soundom posjetiteljima nakon dugo vremena vratiti osjećaj prave klupske scene.

Kao i na prethodnim eventima, dobar lineup je zagarantiran

Headliner eventa je Goran Paradjina poznatiji svima kao Reblok. Rođen u Splitu, ali s dugogodišnjom adresom u Novom Sadu, Reblok je jedan od najtalentiranijih DJ-eva/ producenata na području Balkana u žanrovima od tech-housea do electro housea, žanrova koji su obilježili svaki Panic Room Croatia party do sad. Može se pohvaliti svjetskim turnejama i nastupima u Meksiku, Kolumbiji, Francuskoj i Engleskoj, a njegove trake su objavljene na Spinninu, Hot Creationsu, Soli, Elrowu i mnogim drugim.

Njegov talent prepoznat je od mnogih stranih imena elektroničke glazbe poput Jamie Jonesa, Davida Guette i Fishera. Njegovim dolaskom u Zagreb, moći ćete čuti njegove hitove Toxicity, I Want To Go To The Club, Revival koji je nastao u suradnji s Dombreskyem i Noizuem.

Ne brinite lineupu nije kraj, još su dva izvođača koja će posjetitelje rasplesati kroz večer. Uz headlinera nastupaju Aldo Morro, poznati DJ koji se može pohvaliti s nastupima na Ultra Music Festivalu, Hideoutu, Sonusu te je dijelio pozornicu s imenima poput Calvin Harris, Faithless, Skrillex, Solomuna, te mladi zagrebački DJ i jedan od organizatora samog eventa Luka Kosty.

Početak eventa je u 18 sati te traje do ponoći

S obzirom na epidemiološku situaciju organizatori su se pobrinuli za održavanje eventa prema svim preporukama HZJZ-a i Stožera pa je ulaz moguć uz valjanu digitalnu potvrdu. Za one bez potvrde, testiranje će biti dostupno na ulazu.

FB Event: Panic Room Croatia @ Sugar Club Sheraton

Karte su dostupne u prodaji na svim Entrio prodajnim mjestima ili putem weba ovdje.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk