Skip to main content
  • 27.03.2007.

Papaya na Zrću najavljuje house ljetnu sezonu

Dolaskom ljepših i sunčanijih dana, lagano počinjemo razmišljati o ljetu i svemu onome što ljeto donosi. Odmor, more, plaža, kupanje i naravno…ludi partyji. Tradicionalno najveselije mjesto na Jadranu, plaža Zrće, za novu se sezonu već sada dobrano priprema. Iz tamošnjeg kluba Papaya stižu najave koje će oduševiti svakog ljubitelja elktronskog sounda.

Piše: 

Ovo ljeto će, naime, u tom klubu zasvirati tri, svima dobro znane, glazbene atrakcije: Shapeshifters (19.7), Junior Jack (20.7) te Freemasons (21.7).

SHAPESHIFTERS – 19. srpnja
Svestrani dvojac znan kao Shapeshifters (Max Reich i Simon Marlin) potpisuje hit koji se 2003. godine vrtio na svakoj radijskoj stanici, TV glazbenim emisijama i partyjima diljem svijeta, „Lola's Theme“. U rodnoj Engleskoj dečki su poznati kao DJ-i koji su u velikom stilu vratili groove u državne klubove. Tjednima su sa spomenutom pjesmom čvrsto držali prvo mjesto UK liste, nakon čega je i ostatak Europe prepoznao kvalitetu rada ovog otkačenog para. Uslijedili su nastupi na Ibizi, a krajem 2004. svjetlo dana konačno je ugledala i prva miksana kompilacija „House Grooves“ koja je dobila najviše ocjene inače strogih britanskih kritičara, te ono što je možda važnije, najviše ocjene zahtjevne publike. Nakon toga, Simon sa svojom suprugom Lolom pokreće izdavačku kuću „Nocturnal Groove“ kojoj je glavni cilj bio redefiniranje britanske ali i svjetske house scene. Ubzo je izašao i album „Sound Advice“ te singl „Incredible“ koji slovi kao najplesnija pjesma u posljednjih nekoliko godina.

JUNIOR JACK – 20.srpnja

DJ Vito Lucente radio je pod mnogim imenima i pseudonimima, ali partijaneri ga najviše poznaju po nicku – Junior Jack. Osim što se redovito bavi DJingom, Junior Jack paralelno gradi karijeru producenta i remiksera. House je zavolio devedesetih godina, a ubrzo je započeo i sa svojim vlastitim labelom „Noisetraxx“ pod kojim okuplja veličine poput Rogera Sancheza, Mouse T-a, Ericka Morilla i Robbie Rivera. I tada nastaje singl koji ga je doveo u sam centar elektronske glazbe – „My Feeling“. Poslije neviđenog uspjeha te pjesme Junor Jacka više ništa nije moglo zaustaviti. Uslijedili su hitovi „Thrill Me“, „Make Luv“ i drugi koji se danas nalaze na repertoaru svih važnijih klupskih događanja.

FREEMASONS – 21. srpnja

Oni su autori megapopularnih hitova „Love On My mind“ i „Watchin“, a prošle godine žarili su i palili klubovima diljem svijeta s pjesmom „Deja Vu“ koju su napravili u suradnji sa atraktivnom RnB pjevačicom Beyonce. Također su zaslužni za remikseve glazbenih zvijezda poput Faitha Eventsa, Jamiroquaia, Fatboy Slima, Blaze itd. – Mi smo došli na ovaj svijet kako bi houseu osigurali mjesto koje zaslužuju u glazbenom svijetu. Drago nam je što su ljudi prepoznali i podržali naše želje i ciljeve. Trudit ćemo se ne razočarati ih – poručuju iz tabora Freemasonsa.

Izvor: www.brija.com

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2