Skip to main content
  • 25.10.2017.

Paradigma je treći album Ilije Rudmana kojim iskazuje ljubav prema disco glazbi

Ilija Rudman dio je elektroničke scene otkad pamti za sebe, ne krije svoju ljubav prema disco glazbi i njihov odnos dodatno se pojačava jer početkom 2018. stiže i treći album Paradigma.

Piše: 

Disco glazba može zvučati jednostavno, ali ako ju voliš kako ju voli Ilija onda je ona za tebe potpuna i ne odvajate se jedno od drugoga. Osim ljubavi prema discu, tu je i ljubav prema pravom analognom zvuku sa kojim je plasirao već dva albuma. Nakon The Reveal i True Colours, Ilija Rudman najavljuje i svoj treći album.

Diskografija mu je zaista impresivna i tu se krije oko četrdesetak izdanja, gdje je prvo izdanje bilo prije petnaest godina na Ilijinoj etiketi Red Music Records. Njegov zvuk i energija za koju kaže da je jako bitna privukli su pozornost i drugih pa tako vrijedi istaknuti izdanja za jake etikete poput Rebirth Records i My Favorite Robot Records.

Zajedno sa Anotniom Zuzom, 2015. godine Ilija otvara vrata nove etikete Imogen Recordings kroz koju će upravo i izdati svoji treći LP, za koju se još vrijedi reći da je potpisala suradnje sa imenima Robert Owens, The Brand New Heavies, Andre Espeut te Ilan Kabiljo.


 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk