Skip to main content
  • 24.11.2020.

Party Claude VonStrokea usred pandemije na Floridi uzburkao duhove

Dva dana nakon što je na Floridi zabilježen porast od 10 tisuća slučajeva koronavirusa, promotor "I Love Florida HOUSE" je organizirao party sa Claude VonStroke-om u prostoru jedne pivnice u Jacksonvilleu.

Piše: 


Budući da je mjesto događaja na otvorenom, čini se da je okupljanje bilo zakonito, ali snimke koje su objavljene viralno privukle su pozornost epidemiologa i šire javnosti. Tako one pokazuju nastup spomenutog DJa ispred užarene mase ljudi na podiju, a tek pokoji od njih nosi masku.

Dok su zakonodavci širom svijeta ponovno uveli karantene kako bi obuzdali virus, mnogi su doveli u pitanje etiku organizatora, kao i politiku "laissez faire" koje su uspostavile vlasti Jacksonvillea.

"Iz čisto promatračke perspektive, prije nego što su provedena ispitivanja i traženje kontakata, s obzirom na gustu populaciju na plesnom podiju i nedostatak maski, ovo ima snažan potencijal da bude događaj super-širitelj virusa", rekao je izvanredni profesor Sveučilišta Sjeverne Floride Chau Kelly. "Vidio sam video nekoliko puta već i mogu primijetiti samo jednu masku prema stražnjem dijelu kluba."

Na svojoj Facebook stranici I Love Florida HOUSE napisali su da su sudionici morali nositi maske za lice, koristiti sredstvo za dezinfekciju ruku i mjeriti temperaturu pri ulasku. Prisutnima je rečeno da se pridržavaju smjernica za socijalno udaljavanje, no promotori su ih navodno teško proveli na događaju.

"Možete odvesti konja na vodu, ali ne možete ih natjerati da piju", rekao je organizator Kyle Myers. „Uvijek ima mjesta za poboljšanje. Imali smo sanitarne stanice, maramice, dodatne maske, bili smo na otvorenom. Nije prošlo tako glatko kako bismo željeli, ali trenutno smo i pod povećalom. "

Generalna direktorica tvrtke River City Brewing (pivnica), Kristine Moore sugerirala je da događaj nije bio toliko krcat kako se pretpostavlja prema video snimci. Novi party gorespomenutog promotora održava se 25.11. sa Gene Farrisom u Myth Clubu.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2