Skip to main content
  • nouvelle vague
  • 13.10.2012.

Party United objavio prve headlinere

Četvrti po redu cjelonoćni koncept Party United osim vodećih 13 klubova u Zagrebu obuhvaća i Party United Electronic Stage u Pogonu Jedinstvo, te Live Stage u tvornici Kulture.

Naslovna foto

nouvelle vague

Headlineri programa su francuska bossa nova skupina Nouvelle Vague koja će spektakularni koncert na Party United Live Stageu u Tvornici Kulture prirediti 24. studenog, s početkom u 21.00 h.

Na ovom nastupu bend će predvođen Marcom Collinom u pratnji senzualnih vokala dvije atraktivne pjevačice Melanie Pain i Liset Alea publici predstaviti 6 novih pjesama kao i svoj novi scensko-vizualni nastup na kojem će po prvi puta u Hrvatskoj nastupiti i plesačica Zula – The shadow dancer iz Crazy Horsa. Nouvelle Vague prošle su godine nastupili i na šibenskom Terraneo Festivalu.

{youtube}-uZlvKXnYU4{/youtube}

Osim Nouvelle Vague nakon petogodišnje stanke na Live Stegeu nastupa i zagrebački bend Headoneast. Zagrebački skladatelj Aleksandar Ljiljak (osnivač yammat-a) i glazbeni producent Samir Kadribašić sa svojom šarolikom skupinom glazbenika, natjerat ce vas na ples i razmišljanje jedinstvenim zagrljajem istoka i zapada, lepršavog pop-a i punokrvnog rock-a, akustike i elektronike.

{youtube}tJPj6Y1_EaM{/youtube}

Organizatori tvrde da su ove sezone svoj dolazak potvrdili brojni svjetski renomirani izvođači housea, techna, deep bass glazbe i srodnih elektronskih žanrova o čemu ćemo uskoro znati više.

I ove godine besplatno će vas u klubove cijelu noć voziti free shuttle bus.

Ulaznice za Party United Live Stage u Tvornici Kulture možete nabaviti u sustavu Eventima po cijeni od 180kn u pretprodaji i 200kn na dan eventa.

PARTY UNITED GOLD TICKET – uključuje ulaz na Party United Live Stageu u Tvornici Kulture, ulaz na Party United Electronic Stage u Pogonu te ulaz u 13 najboljih zagrebačkih klubova i besplatan shuttle bus.

{youtube}UR7UgMqcn8g{/youtube}

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2