Skip to main content
  • pohlepa
  • 13.10.2012.

Jesu li DJ-i postali previše pohlepni?

Današnje DJ zvijezde nastupaju diljem svijeta, odsjedaju u najskupljim hotelima, zarađuju basoslovne honorare, a tek kad se popnu na stage i dignu ruke u zrak publika ih tretira kao božanstvo.

Naslovna foto

pohlepa

Nije potrebno imenovati, gore navedeni scenarij čini vam se jako poznat kao i činjenica da pojedini DJ-i ne zaslužuju toliku slavu i novce te da taj isti novac stvara tešku bolest vrlo raširenu u današnje vrijeme zvanu pohlepa.

I dok razmišljate koga od DJ-a bi mogli svrstati u pohlepne, jer nisu svi isti i kategorizirati ne želimo, otkriven je pomalo bizaran lijek za pohlepu. Sastoji se jedne stabilizirane doze tinte mehanički i kemijski dobivene iz sume od 10 000 američkih dolara. Dolazi uz prikladnu 24-karatnu zlatnu injekciju u koju se ubrizgava 5 ml tekućine protiv pohlepe. Izum je djelo konceptualnog umjetnika Diddo pa u nastavku pogledajte specifičan način procesa izrade.

{youtube}5dXvMP10CqQ{/youtube}

Sad kad ste pogledali, što mislite kome bi po hitnom postupku ovaj lijek trebao biti namijenjen?

lijek-pohlepa

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk