Skip to main content
  • alt
  • 24.12.2013.

Party vodič kroz Božić

Dragi čitatelji, želimo vam sretan Božić u krugu najmilijih, pun radosti i veselja, a ponajviše fine glazbe taman po vašem ukusu.

 
A fine glazbe ima napretek diljem cijele Hrvatske te vam, ukoliko ste odlučili odmah ostaviti sve blagdanske kalorije na plesnom podiju, donosimo pregled današnjih i sutrašnjih, božićnih partyja. Tako u Zagrebu možete u F Clubu guštati na glazbu po izboru Matyje i Lupusa, a nešto bliže središtu grada, u Gjuri 2, očekuje vas četverac DJ-eva kojeg čine Mixel, E-Base, Gogolesko i Bakka
 
U Splitu je u tijeku Adventilacija na Rivi te večeras tamo svira Kid Va dok vas u Colau očekuje deep house i Detroit techno u izboru Pere Fullhousea, Darka J., Jakea i Tome R. Rovinjani u Gran Baru mogu čuti Barzua, a Osječani u sklopu serijala O2 Undergrounda Petra Dundova, Omkea, Daniela E i Marka Felingera.
 
Agnostic Joystick party je na sam Božić u zagrebačkom Funku gdje glazbu pika Sergio, u Posh u goste stiže slovenski DJ Lexis aka LxS, a od domaćih snaga tu su Teo Harouda i Cet. Masters nudi Božićni Reform uz Nicolea, Felvera i Amana, a uputite li se u Mediku, tamo svira Phillipe.  U splitski Kameleon dolazi Jay Shepheard kojem podršku daju Luka K i Pille dok vas u Kocki očekuje psy ambient glazba po ukusu Muhare, Surogata, Adama, Groznog i Fidela.  U pločanskom Baćinskom domu održava se Tehnotica X-Mass Edition uz Peru Fullhousea, Zorra, Jollyja Jokea, Galinca Galinca, Vexa i Jumpera. Ukoliko ništa ne udovoljava vašem ukusu, posložite vlastitu playlistu iz snova i guštajte.
 
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk