Skip to main content
  • 11.05.2017.

Paul van Dyk za veliki vikend otvaranja sezone Revelina!

Tamo dolje na jugu gdje je beat topliji i jači, u ponosnoj republici gospi i gospara, tristotinjak metara od povijesti utkanih u zidine pišu se nove u kamenu Revelina.


Klub s prefiksom onog kulturnoga 2. lipnja reže traku i pozdravlja ljetnu sezonu 2017. Rijetko koji tren nosi toliko potencijalnih energija, vibrirajućih, sapetih, još ne isplesanih štorija u tetivama kao počeci. Oni su optimistične sile prirode, perpetuum mobile divnog iz zvučnika, a prvi lipanjski petak stiže kao epicentar promjene, konceptualno orbitirajući oko novog rezident teama – sljubljenih u elektroničku, komercijalnu, r'n'b i hip-hop rapsodiju.

Za oko umorno od kiše i oblaka i gladno gole kože u toplim noćima, ovdje su i hostese i akrobacijama naklonjene plesačice, a sve se spaja u sliv noći uz svjest da je ovo prva stanica spektakularne rezonantne sezone za koju je već potvrđeno preko 60 legendarnih DJ nastupa. Postoji razlog zašto se Revelin nalazi u svjetskoj top 50-ici klubova.

S vama u ovaj petak lansiranja žudnji na flooru do čekanja zore u 6 ujutro, uz vizuale i zvuk iz ruku PhiberOptica  i Rook VJ-a, kao meštri parade stoje:
DANCElectricPHILIPE
Kosta Radman [Official]
Tom Polo
DJ eM Bee
DJ JohnnY I.

Upadi žive na Adriaticketu ovdje za okruglih 100 novaca, dok VIP rezervacije možeš uhvatiti na broj +385 98 533 531 (Viber, WhatsApp) ili pak mail reservations@clubrevelin.com

FB EVENT: Grand Opening of Summer Season 2017 @Culture Club Revelin

Taman kada si mislio da ne možeš više to je samo fatamorgana, privid i iluzija, jer što se mora nije teško, a ako je još genijalno i rijetko tada se zaista mora, jer si već u Dubrovniku i jer si nećeš oprostiti ako ne odeš. Subotnja noć, 3. lipnja, oko 11 počinje zagrijavanjem i pripremama stopala za 4 kvartalni povratak njemačkog majstora Paula van Dyka, uz podršku u domaćem taboru uzgojenog DANCElectricPHILIPE-a.

Gospodin van Dyk odrastao je u Eisenhuettenstadtu, u komunističkom dijelu Istočnog Berlina, ne bi li pobjegao je u Zapadni Berlin preko zida koji je razderao njemačko tlo.
 
Jedan je od onih kojima je elektronika bacila mrežu oko života putem radio valova, a 90-e su ga već provele kroz toliko pulteva da većina može o njima samo sanjati. Za Grammyja nominirani umjetnik i onaj koji je dva puta sjedio na tronu DJMagovih Top 100, sidro je bacio u trance vodama. Nepopravljivi je radoholičar i istraživač koji godišnje obleti zemlju 16 puta i jedan je od rijetkih koji se može pohvaliti time da je odjednom zasvirao za milijunsku publiku.


 
Dok ga remix putevi vode u suradnje s apsolutnim plemstvom glazbe poput Madonne, Depeche Modea, U2-a i Linkin Parka, stvara ime koje se jednako slatko šapuće u mračnim podrumima i podno festivalskih bina, a ugled koji ono donosi nemilosrdno ujedno koristi nebi li se borio za socijalnu i političku pravdu. Pa za Paulov poker povrataka u Dubrovnik karte možeš uloviti na sljedećim lokacijama:

Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar "LAUS" Mercante centar
Caffe Bar “WHAT'S UP”
Caffe Bar "Brazil" Dvori Lapad
URED CC REVELIN – Vukovarska 30 (Zgrada duhana) – pon do pet od 09 – 16 SATI i subotom od 09-14 SATI.

FB EVENT: Paul van Dyk @Culture Club Revelin

To je to, svežeš žnjire, protegneš se, popuckaš zglobove, okupiš najdraže i put juga. Dubrovnik je živ!

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2