Skip to main content
  • P.D.Ricco
  • 21.02.2012.

PE.DE.Riko dolazi na Trigger

U prvoj najavi Triggerovci su napisali "U goste zovemo… (rez)… domaće genijalce s kojima su se sprijateljili tijekom godina". 

Naslovna foto

P.D.Ricco

Navodno ne postoji čovjek koji bolje može definirati taj citat od P.D.Ricca, odnosno Bezre Flexa.

P.D. je zagrebački DJ i tata electro pop benda How Convinient, koji su jedan od prvih nastupa imali na jednom od posljednjih (dobrih) Demodea. Puštao je u klubovima diljem regije i na partijima kao što su Smetnjak, Neon Nacht, DMNP i The White Canvas, a u Zagrebu je rezidentirao na programima Blitz Kids i Gjuro petkom. Voli raznu muziku, od italo disca do najgoreg noisea, ali rijetko ima priliku odvaliti malo žešće, pa je bio red da mu se u subotu 3. ožujka na Triggeru da malo prostora za lom. Upad će biti 25kn.

{soundcloud}https://soundcloud.com/how-convinient-dj-sets{/soundcloud}

Za visualse će se opet pobrinuti _polygon, tvorac videopoligona koji su krasili Klaonicu u posljednje vrijeme.

Ako prvi puta čujete za Trigger, to vam je večer aktualne elektronike u Tvornici kulture. Domaćini Bambi i Rachunica otprilike jednom mjesečno dovode goste koji na Svijet gledaju kroz ružičaste PLUR naočale.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2