Skip to main content
  • alt
  • 13.02.2015.

Petak 13. party sugestije

Čak i petak 13. je, kada oljuštiš sve slojeve opskurnog, demonskog, pomaknutog i bizarnog, ispod svega samo petak koji želi biti voljen.

 
Demoni vire i gledaju te iz grmlja, pod nogama se otvaraju portali u nepoznate svjetove, vještice lašte kotlove, premeću rune i mućkaju napitke, metli spremno naslonjenih uza zid.
 
Postoje neke noći kada su granice stvarnog i nestvarnog nešto zamućenije, kada se boje mogućeg i nemogućeg miješaju u novu nijansu uzbuđenja i strepnje, pa da ne bi uzbuđeno strepio sam zgrabi nekoga za ruku i povedi ga do party destinacija.

alt

 
Tesla Power House te poziva na Funk Edison uz DJ Goca od desetke a sat nakon penješ se visoko visoko s technom koji će iz zvučnika sipati Toxic i E-Base u One4One klubu na još jednoj inačici fenomenalnog Get High partyija.

Zagrebački DEPO, koji ubrzano gradi status kultnog partijanerskg mjesta, oko jedanaestice te poziva na posebno izdanje sinestetički isprepletenog tijela iduha na Body & Soul partyju, gdje za pultom pretsjedaju Frx, Alen Oversound, Ivica Petak. Jesi li znao da je srce direktno povezano sa stopalima?


alt
 
SKC Arko šalje Cigane u nebo na Kreatonics Nights uz Felvera, Frajmana i Jogardea, a u Klubu ti ne treba kočnica, samo se opusti na Kruzer partyju, dok će ti, prošećeš li do vrha Tkalčićeve, Khala bar otvoriti vrata oko desetke s Joe2Shineom.
 
No u klubu koji ime dijeli s gradom koji tjera na mašineriju mašte, Hollywoodom, čeka vas razuzdana atmosfera Zrča na Trippin’ partyju gdje će se na istom mjestu zateći 4 rezidenta ovog vrućeg pijeska i MC Marko Petar OreškovićKosta Radman iz kluba Papaya, Aldo Morro iz Noa Beach Club-a, te Matroda iz kluba Aquarius dobivaju još jednog gosta DJ Robert MKC, resident zadarskog Maraschina te Noa Beach Club-a i momci vas uz plesačice i nesputano grčenje na podiju vode u zoru Valentinova.

alt

 
Katran će se pak tresti od gustog i ljepljivog razvrata Masken’bassa koji vam slaže CFSN ekipa s party temom: “Razvrat Na Petak 13-i, Uoči Valentinova na Kineskom Brodu Ljubavi”.

alt

Sirup zakrabuljen na Farewell Partyju pleše u pozdrav prijatelju kluba Vlatku. Za pultom su Basta, Sergej Snooze i Tai. Bez maske upadaš za 50, a s maskom za 30 HR novaca. Odvedu li vas stopala put Gjure 2 moće će se mrdati na Technovisionu uz Zokyja, Ceta i Tea Zver. Free upad curama, dečki tridesetka.

alt

 
U vodičom Opiumu Carneval Party baca renomirani Decoded Records i čekaju vas osnivač Edy C. (HR)., Ivan Komlinović i Scheva, dok novogradiški Carpe Diem udiše svjež zrak na Fresh Air Laganini s Yakkom i Erptechom.
 
Mexico u Slavonskom Brodu od desetke trese meso na Underground partyju na kojem te čekaju Phatt Walletz, Hrvoje Bare, Zelmal i Fixsell a ispod splitskog Judnog drveta smjestili su se Dave Barrows i Cuisine Dub dok se u Quasimodu ekipa skuplja oko jedanaestice uz Dirty Hairyja (UK) & Kid Va.
 
Da ne izližemo baš skorz jagodice od tipkanja za deteljnije informacije okance na kalendar i želimo vam stravično dobar petak 13. dragi naši.
 
sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk