Skip to main content
  • 16055
  • 20.05.2013.

Peti rođendan Umekovog labela

Osnovan početkom 2008. godine, Umekov je label 1605 ovih dana proslavio svoju petu godinu rada.

Naslovna foto

16055
 
Najpoznatiji slovenski DJ i producent Uroš Umek label je nazvao po svome datumu rođenja,  pokrenuo pak ga je s ciljem kako bi stvorio kreativnu platformu na kojoj će promicati umjetnike i zvuk koje i sam voli i to bilo u digitalnome ili u analognome obliku. Tako su neka od izdanja za 1605 potpisali imena kao što su Eric Sneo, Hertz, Jay Lummen, Marco Bailey, Mike Vale, Mladen Tomić, Siniša Tamamović, The Advent , Spartaque, Uto Karem i niz drugih cijenjenih umjetnika techno i tech house scene

{youtube}IgP5c98PWHM{/youtube}

 
Kako bi dostojno obilježili svoj peti rođendan, 1605 je pripremio kompilaciju 1605*5 s 45 traka među kojima je i ona samog Umeka, ali i Stefana Noferinija, Filterheadza, Mladena Tomića, Da Fresha, Redonda, Grega Slaihera i brojnih  drugih suradnika labela.  Isječci s kompilacije mogu se čuti na  https://www.sixteenofive.com/5-Years, a ukoliko ste željni čuti najbolje od petogodišnjeg rada upućujemo vas na službeni YouTube kanal Umeka i labela 1605.
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop