Skip to main content
  • 9.03.2021.

Pilot partiji za otvaranje industrije clubbinga rasprodani u samo jedan sat

Prošlog su se vikenda u Amsterdamu dogodila dva događaja s kontroliranim okruženjem kako bi se utvrdilo hoće li velike skupine poštovati mjere fizičkog udaljavanja tijekom pandemije.

Piše: 


Fieldlab Events, inicijativa koju su uspostavili vlada i industrija događanja, održala je svoje pilot zabave prošle subote i nedjelje u Ziggo Domeu.

1300 ljudi bilo je podijeljeno u pet skupina koje su podvrgnute različitim pravilima i kontrolama. Neki su morali nositi maske, dok su drugi bili potaknuti da viču i navijaju koliko god mogu. Svi su bili elektronički označeni kako bi nadzirali svoj kontakt s drugima.

Svi sudionici morali su pokazati negativni Covid-19 test 48 sati prije događaja, a morat će napraviti još jedan u pet dana nakon. Ulaznice za probe prošlog vikenda rasprodane su samo jedan sat nakon puštanja u prodaju.

To dovoljno govori koliko su clubberi željni partijanja. Fieldlab, koji planira daljnja istraživačka događanja, još uvijek analizira podatke i nalaze od prošlog vikenda, prenosi Euronews.

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2