Skip to main content
  • 30.01.2024.

Pioneer DJ postaje AlphaTheta

Vlasnici Pioneer DJ-a, AlphaTheta Corporation su pokrenuli novi brend glazbenih proizvoda AlphaTheta koji će postepeno preuzeti nove inačice Pioneerovih proizvoda.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: Boris Hamer

Za početak, AlphaTheta će funkcionirati kao sestrinski brend te će predstaviti svoju liniju glazbenih proizvoda prije nego što se Pioneerovi proizvodi nastave raditi pod novim imenom.

AlphaTheta je preuzela Pioneer DJ još prije nekoliko godina, ali su čekali “pravi trenutak” za promjenu brandinga, a taj trenutak se poklopio s 30. godišnjicom lansiranja originalnog DJ playera – CDJ-500 u 1994.

Razlog rebrandinga, kojeg je AlphaTheta pokrenula objašnjavaju je da njihovo ime “bolje odražava vrijednosti i viziju tvrtke” te da se njihov naziv odnosi na frekvencije moždanih valova postignute tijekom “optimalnih izvedbi”. Osim toga, ističu kako je AlphaTheta prirodna evoluciju kompanije, brenda i proizvoda te da su s ovom promjenom spremni za budućnost u kojoj će “zadržati kvalitetu i inovativnost koja se od njih očekuje.”

AlphaTheta obećava da će i u budućnosti nastaviti s proizvodima koje su kreirali pod brendovima poput Pioneer DJ, Pioneer PRO AUDIO, rekordbox i Kuvo, ali da će nove inačice nositi pratiti novo ime.

sonus 2
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.