Skip to main content
  • 30.01.2024.

Novo izdanje Futura večeri u Zadru donosi ples pod maskama uz Dejana Milićevića i Runyja

Bliži se vrijeme karnevala, zabave, plesa i veselja, a u Zadru se sprema novo izdanje Future uz dva vruća imena iz susjedstva.

Piše: 

U subotu 10. veljače, u zadarskoj Operi sprema se ples pod maskama u režiji Selected Croatia i Rave or Die kolektiva koji dovode Dejana Milićevića i Runyja koje će dočekati domaće snage – Bartol Njari i Roberto Brignani.

Pionir techno scene u regiji Dejan Miličević počeo je s DJ-anjem već kao 15-godišnjak. Tada, u turbulentnim 90-ima u Beogradu bilo je gotovo nemoguće nabavljati ploče bez putovanja u inozemstvo. No trud se isplatio i Dejan je postao jedan od prepoznatljivijih DJ-a u regiji. Iza njega su svirke na četiri kontinenta, i to u nekima od najprestižnijih europskih klubova, ali i na događanjima kao što su Boiler Room, Tommorowland, ADE, Awakenings, Sonar, Sonus i EXIT. Naravno, i bogata produkcija s više od 100 izdanja, među kojima i četiri studijska albuma na poznatim svjetskim labelovima.

Runy je, pak, nadolazeća snaga mlađe generacije u regiji. Uz projekt CMOK i istoimenu etiketu, ovaj popularni DJ vodi nadaleko hvaljeni klub Tunnel u Novom Sadu, a njegovo je ime sve češće na line upovima najvažnijih evenata u regiji. S iskusnim Brkom osmislio je b2b večeri All Night Wrong kojima su poharali Srbiju. Runy je sve popularniji i u Hrvatskoj, gdje se još sjećamo i njegovog odličnog nastupa na Rave or die partyju u zagrebačkom Aquariusu, a 10. veljače prvi put stiže u Zadar. Za njega je glazba intelektualno oružje modernog doba kojim potičemo moždane vijuge da se razvijaju i aktiviramo dublje emocije.

U poticanju dubljih emocija svoj doprinos u Operi dat će i domaće snage – svima znani veteran zadarske scene Bartol Njari i mlada nada Roberto Brignani.

Ulaznice su dostupne na web stranici organizatora.

FB EVENT: MASQUERADE 2024 – Futura vol. 03 – Selected Croatia x Rave or Die

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2