Skip to main content
  • nicole moudaber
  • 9.11.2012.

Pjesme bez kojih Nicole Moudaber ne može

Otkrio ju je Carl Cox kojem može zahvaliti i to što je posljednje četiri godine bila jedan od rezidenata u klubu Space na Ibizi, a i mi smo ju imali priliku čuti ovog ljeta u Makarskoj.

Naslovna foto

Nicole Moudaber

Nicole Moudaber je nezaustavljiva sila koja je nedavno objavila remix klasika svih vremena “Muzik Xpress koji je napravila još prije četiri godine ali tada nije bila poznata pa zapravo i nije bilo interesa da se objavi. Nicole zato ove godine ima potpunu pozornost javnosti zbog čega ju je Magnetic Magazine pitao bez kojih pet pjesama ne bi mogla zamisliti život. Pa krenimo redom.

Prva je Kiko Navarro feat. Concha Buika “Soñando Contigo” koju smatra jednom od najseksi pjesama ikad.
{youtube}9GbYbg5fYoE{/youtube}

Na drugom mjestu je Rodriguez Jr. feat Cari Golden “Music Don’t Lie” zbog dubine, vibre i muzikalnosti koja nikad neće isčeznuti. Također joj je drag Rodriguez Jr. Look koji će uskoro objaviti remix jedne njene stvari, no o tome kad remix izađe.
{youtube}ExjsJQrJWKs{/youtube}

Treća je Masters At Work feat. India “To Be In Love” koja ju podsijeća na jutra u Spaceu na Ibizi, kad sunce izlazi i svi sretno plešu. Bezvremenski house klasik.
{youtube}MkYgfrf95c8{/youtube}

Četvrta na listi je Queen “The Show Must Go On”zbog riječi koje su sad značajne u njenom životu.
{youtube}Rqh8Jqu8tIk{/youtube}

I posljednja je Skunk Anansie “Hedonism”. Ljubav na prvo slušanje, Skin i njen glas koji je u stanju odvest vas u neki drugi svijet. U svojim setovima često pušta i stvar „Nothing Matters“ s kojom svaki put osvoji podij.
{youtube}lnv47orMiUs{/youtube}

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk