Baner

Pobjednik Burn Residencya Tom Bug komentira godinu na izmaku

Subota, 26 Prosinac 2015

Tom Bug, naš burn Residency šampion već 14 godina neumorno ulaže svaki atom sebe u glazbu koju voli.


Tomislav je gradio ciglu po ciglu ono što prsti znaju danas. 13 godina dio House Fusion ekipe, nastavlja jednakom silom i dalje lomiti led pred sobom. Oko velikog ledolomca pitali smo kako će pamtiti 2015.g. Za mene će definitivno 2015. biti godina koju mi je obilježio burn Residency. Pobjeda, odlazak na Ibizu, sva iskustva i znanja koje sam stekao tamo, ali najbitnije, volju i inspiraciju na koje me to iskustvo potaklo!


Za koje domaće DJe/producente smatraš da vrijeme tek dolazi?
Ima ih definitivno nekoliko; Full Ferry - jedna polovica Drop Dopersa od kojeg željno iščekujemo solo stvari, tu je i Steven Maar, jedan iznimno talentiran producent Progressive House-a i tzv. EDM-a za kojeg će te, vjerujte mi još čuti! Zadnji ali ne najmanje bitan je projekt PEZNT koji čine dvojac Blacksoul i Mark De Line Od njih očekujem velike stvari u 2016-oj.


Koji su artisti s inozemne scene po tebi obilježili ovu godinu?
Po mom sudu, kad gledam čiju glazbu sam najviše svirao to su definitivno Cristoph, Noir i Leftwing & Kody. Naravno imah previše da bi ih sve spomenuo :)

Naj traka godine po tvom ukusu?
Spomenut ću dvije: Claude Von Stroke - Baruump i Coal Crew - Coming Over

Claude je "ubio" sa zaraznim bassline groove-om i začinio sa jako fora i cool vokalom, pomalo i komičnim. Coal Crew je pak duo za koje gotovo nitko ne zna, i stvarno ne znam što će biti s njima, ali "Coming Over" je stvar koju uvijek rado puštam - super isproducirana, odlično aranžirana i velika inspiracija.


3 najbolja eventa/festivala koja su ti se ove godine urezala u sjećanje..
S obzirom da sam imao sreću i čast boraviti kratko vrijeme na Ibizi, onda je to Revolution od Carl Coxa, a od domaćeg na kojem sam i sam nastupao je definitivno nepobjedivi Future Sound Of Zagreb. Treći mi je teško reći, jer ove godine i nisam toliko posjećivao evente, ali iz osobnog iskustva moja svirka na Pressure Vibe partyu koji se održava povremeno u "Lovačkoj Sobi" u Katranu. Energija i zajebancija je bila na vrhuncu do 6 ujutro .)

Pobjednik Burn Residencya Tom Bug komentira godinu na izmaku