Skip to main content
  • 26.12.2015.

Golemi elektronički festival postavlja Star Wars pozornicu

Je li sila već s tobom? Ako još nije biti će uskoro! Zašto?

 
Dok svijet trese groznica imagnarnog svijeta stvorenog u mašti Georgea Lucasa koji je postao adresa entuzijazma svih onih koji ponosno pokazuju svoju geek značku svijetu, niti elektronička glazbena zajedica nije cijepljena protiv okoglavnog uzbuđenog smijeha oduševljenja. 

 
Novo izdanje The Force Awakens propumpalo je svježu krv kroz generacije i generacije trideset godina uzgajane fan baze, a indijska bomba od festivala, Sunburn Goa, odlučila je ovom neodvojivom dijelu filmske povijesti podignuti šešir jednom specifičnom posvetom.
 
Star Wars će niknuti kao jedna od pozornica golemog festivala. Izuzev vizualnog doppleganganja jedne od najprepoznatljivijh svjetskih franšiza DJ-i će također izvoditi mixeve temeljene na stilobatu Star Wars soundtracka, fanovi i izvođači biti će odjeveni kao likovi iz filma i posjetitelji će se imati priliku u potpunosti transportirati u drugi svijet koji su toliko zavoljeli. Da, tako je, u gužvi ćete se moći sudariti sa svima od Storm Troopera do gospodina interstelarnog dikatora Vadera samoga. Hoće li on biti i tvoj tatica?
{youtube}sGbxmsDFVnE{/youtube}
 
Svjetlosni mač je spreman za pojasom, Death Star pluta na horizontu, Yoda slaže svoj mudri disleksični haiku… Elektroničko-filmski poljubac nepropustljiv je doživljaj od 27. do 30 prosinca na indijskim prostranstvima Vagatora!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2