Skip to main content
  • alt
  • 11.06.2014.

Počela ljetna turneja PlayOnea

 Subotnjim nastupom na West House Reunion Festivalu, producentski dvojac PlayOne započeo je ljetni dio turneje  u sklopu koje će obići većinu top klubova u Hrvatskoj. 

 
Njihov idejni koncept da, osim na inozemnom tržištu, naprave turneju u Hrvatskoj i regiji, do sada se pokazao i više nego uspješnim. Serija uspješnih koncerata, koje su dosad održali, dokazuje da PlayOne svojim spektakularnim nastupima jednako oduševljava publiku svakog podneblja, a iza sebe ostavlja prepune klubove. Nastup na West House Reunion Festivalu uz  eminentne klupske DJ-e i producente, kao što su David Morales, Yves Larock, Victoria Metzker, Gold  Diggers i drugi, bio je jako dobro prihvaćen od strane publike. 
 
PlayOneova interakcija s publikom, live segmenti nastupa, ruke u zraku, MC-anje, rap dionice i euforično skakanje u ritmu PlayOneovog seta, najbolje opisuju što se događalo tu večer. Njihova sljedeća destinacija su Vodice, gdje će u subotu, 14. lipnja, nastupiti u novouređenom klubu EXIT, na Grand Opening partyju uz svoju standardnu postavu – Mr. Iggsa na elektronskim bubnjevima  perkusijama, atraktivne plesačice iz plesne skupine First Entertainment te specijalne goste. Već sada se očekuje veliki broj posjetitelja i medija koji će popratiti veliko otvorenje, a svoj dolazak najavila su  mnoga imena iz estradnog i sportskog svijeta. Exit Club za cijelu sezonu priprema brojne partyje i velika klupska iznenađenja. 
{youtube}Wms-JDQdAxs{/youtube}
 
D’Knock i DJ Fresh Jay na svoju turneju vode cijeli tim profesionalaca, od vrhunskih fotografa do video snimatelja i producenata iz Studija 25, koji su zaslužni za režiju i top produkciju njihovih video spotova za svaki party. Osim Hrvatske i regije, PlayOne za 10. i 11. mjesec bookira nastupe na inozemnoj sceni, te planiraju seriju nastupa s njihovom stalnom suradnicom, house divom Barbarom Tucker. U tijeku je promocija singla PlayOne & Barb & Q presents “We Are Not Alone”, a  nedavno su završili i nova 2 singla s novim gostovanjima, od kojih će jedno biti veliko iznenađenje. U nastavku provjerire gdje sve možete ovog ljeta čuti PlayOne.
 
Raspored ljetne turneje PlayOnea:
28. 6. BYBLOS CLUB (Poreč), 
12. 7. MARASCHINO BAR (Varaždin)
 18. 7. NOA BEACH CLUB (Zrće), 
2. 8. SANTOS BEACH CLUB (Rab), 
16. 8. DISCO CLUB JUNGLE (Krk), 
6. 9. ALCATRAZ (Bjelovar)
 
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2