Skip to main content
  • alt
  • 11.06.2014.

Zagreb Bash after beach partyji u Galleryju

U organizaciji Galleryja Playgrounda, zagrebačko more dobiva svoje Zagreb BASH after beach partyje koje nikako ne smijete propustiti,  a sezonu otvara sve poznatiji DJ dvojac Vanillaz.

 
Udruženim snagama, dva prepoznata brenda među mladima, Gallery i Playground, kreću u osvajanje publike nezaboravnim eventima na zagrebačkom moru. Na novouređenoj terasi, koja će svake subote postati prava party arena, očekuju vas mnogobrojni tematski eventi, pozitivna atmosfera i vesela ekipa željna dobre glazbe I zabave. Svake subote Zagreb BASH postat će nezaobilazna stanica svakog željnog osvježenja u vruće ljetne dane.
 
Prvi after beach party u pripremi je za 21.6. kada svi zajedno dočekujemo ljeto uz sve poznatiji dvojac Vanilazz koji su uzbuđeni što će baš oni svirati pred zagrebačkom publikom na prvom ikad after beach partyju u Zagrebu. Kažu kako očekuju da će prvi ikad after beach party na Jarunu biti obilježen odličnom publikom i rasplesanom atmosferom. Napominjemo da je ulaz potpuno besplatan, a spremaju vam i posebnu ponudu koktela te akcije raznih pića.
{youtube}zfK6lrNJ62g{/youtube}
 
Zagreb BASH after beach počinje u 16 sati, a čekaju vas na Happy Houru već od 15 sati kada kreće zagrijavanje za party. Ukoliko želite VIP tretman, moguće su i rezervacije stolova te se možete javiti njihovim promotorima ili direktno Gallery klubu na 091/ 4442-444.
 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2